«Πρότειναν τον Βέρνμπλουμ, αλλά...»

Από paok24.com: Η τουρκική ομάδα ψάχνει παίκτη στη συγκεκριμένη θέση και ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι υπό προϋποθέσεις ένας από τους υποψήφιους για να την καλύψει.
Πηγή: paok24.com
«Πρότειναν τον Βέρνμπλουμ, αλλά...»

Η ιστοσελίδα futbolarena.com αναφέρει ότι στη Γαλατασαράϊ προτάθηκε ο Σουηδός 32χρονος ποδοσφαιριστής, αφού το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει λήξει.

Ωστόσο, η περίπτωση του Βέρνμπλουμ δεν είναι δεδομένο ότι μπορεί να προχωρήσει, αφού στη Γαλατασαράϊ έχουν τεθεί περιοριστικοί όροι σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις που μπορεί να κάνει.

Ακόμη πάντως και αν ξεπεραστεί το συγκεκριμένο "εμπόδιο", την τελική απόφαση για τον Βέρνμπλουμ θα την πάρει ο Φατίχ Τερίμ ο οποίος θα εξετάσει την περίπτωση του Σουηδού εστιάζοντας στην εικόνα που είχε την περασμένη σεζόν.

Όμως, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, ο Τερίμ δε φαίνεται να είναι "ζεστός" για τον Σουηδό ποδοσφαιριστή, κυρίως λόγω της ηλικίας του.

Το δημοσίευμα φιλοξενεί και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή που είχαν γίνει στο παρελθόν και στις οποίες είχε επισημάνει ότι δε βιάζεται να λάβει τις αποφάσεις του για το μέλλον της καριέρας του.

Διαβάστε ακόμη...