Ο Λουτσέσκου… ανεβαίνει

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Βασιλείας με σκορ 2-1 το βράδυ της Τρίτης (24/7) και πήρε προβάδισμα πρόκρισης, με την αναμέτρηση να είναι ξεχωριστή για τον Ράβζαν Λουτσέσκου.
Πηγή: inpaok.com
Ο Λουτσέσκου… ανεβαίνει

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά στην καριέρα του, κοουτσάρισε σε αγώνα για το Champions League, έχοντας μέχρι τώρα «πλούσια» εμπειρία μόνο από το Europa League.

Παράλληλα, η αναμέτρηση κόντρα στη Βασιλεία ήταν η 43η για τον Ρουμάνο στον πάγκο του Δικεφάλου από τις 11 Αυγούστου 2017 που προσλήφθηκε και ήδη έχει αρχίσει να ανεβαίνει στη σχετική λίστα.

Συγκεκριμένα, άφησε πίσω του, τους Μάκη Χάβο και Γιώργο Δώνη που αποχώρησαν με 42 αγώνες, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα ξεπεράσει τόσο τους Ίγκορ Τούντορ και Χουμπ Στέφενς που κατέγραψαν 45, όσο και τον Λάζλο Μπόλονι με 51.

Να τονίσουμε, πως ο Βλάνταν Ίβιτς όταν αποχώρησε, τον Ιούνιο του 2017, είχε προλάβει να καθίσει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο σε 58 αναμετρήσεις, ενώ αρκετά μακριά βρίσκεται ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος την τριετία 2007-2010 καθοδήγησε τους «ασπρόμαυρους» σε 114 επίσημους αγώνες.

Διαβάστε ακόμη...