Κάνει αγώνα δρόμου ο Μπίσεσβαρ

Από novasports.gr: Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει ξεκινήσει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει τη δεύτερη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία, για τον δεύτερο γύρου των προκριματικών του Champions League.
Πηγή: novasports.gr
Κάνει αγώνα δρόμου ο Μπίσεσβαρ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη ρεβάνς των δυο ομάδων στην Ελβετία.

Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ εμφανίζεται αισιόδοξο, πως ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής θα τεθεί τελικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και θα βρεθεί στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» για το συγκεκριμένο ματς. Από εκεί και πέρα, ο Ρουμάνος τεχνικός συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για τη ρεβάνς της νίκης 2-1 των κυπελλούχων Ελλάδος στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Λουτσέσκου θέλει από τους παίκτες του ένα γκολ, το οποίο θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα τους ζήτησε να μην επαναλάβουν τα λάθη στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, τα οποία παρατηρήθηκαν στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων.

Διαβάστε ακόμη...