Παραμένει στον… αέρα το πρωτάθλημα

Από thessports.gr: Η Super League έχει ανακοινώσει ότι τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του επόμενου πρωταθλήματος στα γραφεία της μετά το Δ.Σ. όμως όλα είναι ανοιχτά, ακόμα και το ενδεχόμενο της αναβολής.
Πηγή: thessports.gr
Παραμένει στον… αέρα το πρωτάθλημα

Τα μέτωπα παραμένουν πολλά και ανοιχτά, λύσεις δεν έχουν βρεθεί, επτά ΠΑΕ παραμένουν τηλεοπτικά άστεγες, ενώ η χθεσινή (26/7) απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, η οποία ενέκρινε την παράταση της προθεσμίας υποβολής της προκήρυξης και του προγράμματος αγώνων στις 18 Αυγούστου και της αντίστοιχης προθεσμίας διαβίβασης της έγκρισης στις 24 Αυγούστου 2018, φανερώνει ότι η σέντρα στις 25 Αυγούστου είναι στον... αέρα.

Οι Παναθηναϊκός, Αρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία παραμένουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, αφού δεν έγινε αποδεκτό το σχέδιο του υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, το οποίο έλυνε το ζήτημα αυτό, αλλά απαιτούσε 12 ομάδες σε βάθος διετίας στη μεγάλη κατηγορία στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης, ενώ παράλληλα υπάρχει μια πρόταση από το Epsilon, για την οποία κανείς δεν ξέρει το τι χρήματα προσφέρει και αν καλύπτει τις ομάδες. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα και οι ομάδες έχουν πει πως δεν υπογράφουν την προκήρυξη, αν δεν υπάρξει λύση.

Για να εγκριθεί η προκήρυξη χρειάζεται πλειοψηφία 12 ψήφων ανάμεσα στα 16 μέλη του συνεταιρισμού και ήδη επτά ομάδες έχουν θέμα. Αν, δε, υπάρξει αναβολή, θα υπάρξει αντίδραση από τη NOVA, η οποία περιμένει να γίνει η κλήρωση, να οριστεί το πρόγραμμα και φυσικά να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου.

Παράλληλα, υπάρχει και η αντίδραση της Football League, η οποία δεν δέχεται να αλλάξει το καθεστώς και να μην είναι σίγουρες οι θέσεις ανόδου στη Superleague, αλλά να παιχθούν σε αγώνες μπαράζ.

Διαβάστε ακόμη...