Παραμένουν προβληματισμένοι

Από paok24.com: Χωρισμένοι σε «στρατόπεδα».
Πηγή: paok24.com
Παραμένουν προβληματισμένοι

Οι φίλοι της Βασιλείας ζητούσαν το... κεφάλι του Βίκι, μετά την άσχημη εικόνα που παρουσίασε η ελβετική ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Σεντ Γκάλεν και στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τελικά, κάτι τέτοιο έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, όμως οι οπαδοί της Ελβετικής ομάδας φαίνεται να παραμένουν προβληματισμένοι σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στη Βασιλεία.

Αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι η αποπομπή του Βίκι ήταν απαραίτητη προκειμένου η ομάδα να "ξυπνήσει" και να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια της σεζόν που μόλις άλλαξε.

Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν ότι η απόφαση της διοίκησης της Βασιλείας για απομάκρυνση του Βίκι ήταν λανθασμένη και απέδειξε το ότι οι Μπρούγκενερ και Στρέλερ λειτούργησαν "εν θερμώ" χωρίς να "ζυγίσουν" τα δεδομένα που υπάρχουν.

Μάλιστα, σε ελβετικές ιστοσελίδες έχουν ξεκινήσει γκάλοπ σχετικά με το αν ήταν σωστή ή όχι η απομάκρυνση του Βίκι από τον πάγκο της Βασιλείας, με το ποσοστό του "όχι" να κυμαίνεται από 65 έως 75%.

Επίσης, οι οπαδοί της ελβετικής ομάδας υπογραμμίζουν ότι όποιος προπονητής και να έρθει έχουν γίνει σοβαρά λάθη στο σχεδιασμό της ομάδας, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα ρόστερ που δεν μπορεί να οδηγήσει τη Βασιλεία σε επιτυχίες.

Παράλληλα, αρκετοί είναι εκείνοι που φέρνουν προ των ευθυνών τους και τους Μπρούγκενερ και Στρέλερ, εάν δεν αλλάξει η εικόνα της ομάδας, μετά και την απόλυση του Βίκι.

Διαβάστε ακόμη...