«Δεύτερη οικογένεια ο ΠΑΟΚ, μου έδωσε κίνητρο να συνεχίσω!»

Από paok24.com: Η μεγάλη του επιτυχία πριν από λίγο καιρό στο παγκόσμιο στρατιωτικό πρωτάθλημα, το εντυπωσιακό κλίμα που βρήκε στο τμήμα πάλης του ΠΑΟΚ, αλλά και το «ασπρόμαυρο» μέλλον.
Πηγή: paok24.com
«Δεύτερη οικογένεια ο ΠΑΟΚ, μου έδωσε κίνητρο να συνεχίσω!»

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Πέτρος Μανουλίδης αγωνίζεται μαζί με τον αδελφό του, Αποστόλη, με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και έχει καταφέρει να βάλει και ο ίδιος το δικό του... λιθαράκι στην κατάκτηση των πανελληνίων πρωταθλημάτων που έχει κερδίσει ο σύλλογος στην κατηγορία των ανδρών. Εάν ήταν ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να είναι το δίδυμο Φραντζέσκος - Μαραγκός, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο έφορος του τμήματος κ. Χάρης Μάλλιος.

Ο Μανουηλίδης είναι χρόνια στο χώρο της πάλης και έχει καταφέρει να αναδειχτεί πανελλήνιος πρωταθλητής πάνω από δέκα φορές, όμως το κλίμα που έχει συναντήσει στο Δικέφαλο δεν το έχει ξαναζήσει πουθενά αλλού και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισε να μην εγκαταλείψει πρόωρα τους αγωνιστικούς χώρους.

«Με την πάλη ασχολήθηκα τυχαία και μετά από παρότρυνση των φίλων μου. Τελικά, έμεινα στο χώρο. Δε φανταζόμουν φυσικά ότι θα ακολουθήσουν όλες αυτές οι επιτυχίες. Ποιος μπορεί άλλωστε να προβλέψει το μέλλον. Είχα όνειρα αλλά δεν ήξερα μέχρι που θα φτάσω» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Μανουλίδης και πρόσθεσε:

«Πριν έρθω στον ΠΑΟΚ ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω. Είχα απογοητευτεί πολύ από την κατάσταση που επικρατούσε στο χώρο. Όμως είδα ότι κάτι καλό γίνεται στο σύλλογο. Οι προπονητές είχαν όραμα και γι' αυτό δημιούργησαν την επιτυχημένη ομάδα των τελευταίων ετών. Έτσι αποφασίσαμε με τον αδελφό μου να έρθουμε και να βοηθήσουμε και εμείς όπως μπορούμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την αντιμετώπιση που έχουμε. Είναι άψογη η συνεργασία και με τους προπονητές και τον κ. Μάλλιο και με τον κ. Αμοιρίδη. Είναι σημαντική η συμβολή του στα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Τον εκτιμώ πάρα πολύ, όπως και όλους όσους ασχολούνται με την πάλη του ΠΑΟΚ. Μόνο ένα μεγάλο μπράβο έχω να πω για την προσπάθεια που κάνουν».

Η επιτυχία του Μανουηλίδη (τρίτη θέση στο παγκόσμιο στρατιωτικό πρωτάθλημα) ήρθε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή με τον ίδιο να αποκαλύπτει:

«Δεν την περίμενα την επιτυχία αυτή, γιατί μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήξερα αν θα λάβω μέρος! Ευτυχώς υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι με στήριξαν και τους ευχαριστώ γι' αυτό. Έλαβα μέρος και τελικά βγήκα τρίτος».

Μπορεί ο ίδιος σιγά - σιγά να αφήνει σε δεύτερη μοίρα την πάλη, όμως δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των νέων αθλητών του ΠΑΟΚ.

«Μετά από τόσα χρόνια, προτεραιότητα για εμένα αποκτάει η δουλειά και η οικογένεια μου. Στον ελεύθερο μου χρόνο ωστόσο συνεχίζω να προπονούμαι. Ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον στην πάλη! Έχει παιδιά με ταλέντο που θα φέρουν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και το έχουν δείξει. Θα είμαι δίπλα τους να τους στηρίξω».

Διαβάστε ακόμη...