Και αν γίνουν μεταγραφές θα παίξουν;

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ σαν να μην άλλαξε μία μέρα μπήκε πήρε αυτό που ήθελε στο Champions League.
Πηγή: paok24.com
Και αν γίνουν μεταγραφές θα παίξουν;

Μπορεί η απόδοση του ΠΑΟΚ να μην ήταν καλύτερη του τελικού, αλλά εάν δει κανείς το ξεκίνημα της περσινής χρονιάς και της φετινής βλέπει τη διαφορά με την εμφάνιση της του χθεσινού αγώνα. Μάλιστα στον αγώνα και στη νίκη κόντρα στην Βασιλεία μόνο ο Ζαμπά ήταν από τα νέα πρόσωπα και ο Αμρ Ουάρντα που πέρασε σαν αλλαγή με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να είναι στην προετοιμασία της ομάδας από την πρώτη κιόλας μέρα.

Από την πρώτη μέρα στην ομάδα είναι ο Ευγένιος Χατσερίδης, ακόμα όμως και ο έμπειρος αμυντικός δεν κέρδισε μία θέση βασικού στο πρώτο παιχνίδι. Έτσι και όπως έδειξε και από την περσινή χρονιά ο Ραζβάν Λουτσέσκου πολύ δύσκολα θα χαλάσει την ισορροπία μέσα στο σύνολο που έχει φτιάξει για μία νέα μεταγραφή. Άλλωστε και στις τελευταίες δηλώσεις του είχε τονίσει τη σημασία της οργανωμένης ομάδας και έφερε ως παράδειγμα τις περσινές μεταγραφές στα τέλη Αυγούστου που δεν μπόρεσαν να προσφέρουν από την πρώτη στιγμή.

Έτσι και σήμερα λοιπόν. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ψάχνει στην αγορά αριστερό μπακ, δεύτερο επιθετικό και κεντρικό μέσο, αλλά όποιος και αν έρθει μπορεί κανείς να εγγυηθεί ότι θα αγωνιστεί σε κάποιο από τους προκριματικούς του Champions League, εάν ο ΠΑΟΚ περάσει τη Βασιλεία. Μάλλον κανένας και πολύ δε ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τρανταχτά παραδείγματα τις περιπτώσεις Αζεβέδο και Μουλέν που μπορεί να ήρθαν μέσα στον Γενάρη, αλλά δεν μέτρησαν συνολικά ούτε 10 συμμετοχές.

Διαβάστε ακόμη...