To τελικό ποσό του Όλσεν και το ποσοστό του ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Ο Ρόμπιν Όλσεν είναι και επίσημα κάτοικος Ρώμης με το ποσό να μην είναι τελικά τα 12 εκατ. ευρώ
Πηγή: paok24.com
To τελικό ποσό του Όλσεν και το ποσοστό του ΠΑΟΚ

Μετά το καλό Μουντιάλ που έκανε ο Ρόμπιν Όλσεν με τη Σουηδία πήρε την μεταγραφή που ήθελε και έφτασε στην Ρόμα. Η ιταλική ομάδα αφού πούλησε τον Άλισον Μπέκερ πήρε τον βασικό τερματοφύλακα της Κοπεγχάγης σε μία συμφωνία που συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ.

Για την ακρίβεια οι πληροφορίες ανέφεραν εξ αρχή για μία συμφωνία στα 12 εκατ. ευρώ, αλλά τελικά το ποσό έπεσε στα 8,5 εκατ. ευρώ καθαρά για την ομάδα της Δανίας με τον ΠΑΟΚ να καρπώνεται το 20% και να παίρνει στα ταμεία του 1,7 εκατ. ευρώ. Στα 8,5 εκατ. η Ρόμα έχει συμφωνήσει και ένα επιπλέον πόσο στα 3,5 εκατ. ευρώ ανάλογα με τις συμμετοχές του παίκτη στην ιταλικά ομάδα και έτσι το ποσό τελικά θα φτάσει στο αποδεκτό εξ αρχής των 12 εκατ. με την Κοπεγχάγη να κρατά και ένα 10% σε ενδεχόμενη μεταγραφή του Όλσεν μετέπειτα.

Το θέμα για εμάς και τον ΠΑΟΚ ειδικότερα είναι εάν το ποσό που μπορεί να υπολογίσει την ρήτρα είναι τα 8,5 εκατ. ευρώ ή θα καρπωθεί το ποσοστό των 20% και στα μπόνους που θα καρπωθεί η Κοπεγχάγη που φτάνει τις 700 χιλιάδες ευρώ.

Δείτε την ανακοίνωση της Ρόμα εδώ.

Διαβάστε ακόμη...