Ανοιχτή επιστολή προς την ΚΟΕ

Από acpaok.gr: Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Κολύμβησης εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, αποστέλλοντας την παρούσα επιστολή προς την ΚΟΕ, για το γεγονός ότι η αθλήτρια του Συλλόγου μας Άννα Ντουντουνάκη δεν θα συνοδεύεται από τον προπονητή της στο επικείμενο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στην Γλασκώβη.
Πηγή: acpaok.gr
Ανοιχτή επιστολή προς την ΚΟΕ

Θεωρούμε τους παρακάτω λόγους αληθείς, βάσιμους και λογικούς, ώστε την Άννα Ντουντουνάκη να συνοδεύσει στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και ο προπονητής της.

- Η Άννα ανήκει στους 4-5 κορυφαίους Έλληνες κολυμβητές - τριες που έπιασαν το προκαθορισμένο από την ΚΟΕ όριο για την συμμετοχή της στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

- Είναι στην 2η θέση από όλους τους Έλληνες κολυμβητές - τριες στο FINA WORLD RANKING.

- Σε κανένα διεθνή αγώνα την τελευταία διετία δεν επιλέχτηκε από την ΚΟΕ ο προπονητής της ως συνοδός αποστολής.

- Έχει πετύχει 3 πανελλήνια ρεκόρ φέτος κατηγορίας ανδρών-γυναικών, όσα κάνεις άλλος κολυμβητής - τρία.

- Η Άννα προπονείται καθ' όλη τη διάρκεια της κολυμβητικής σεζόν στην Ελλάδα με τον προπονητή της (δεν είναι μέχρι τον Μάιο στις ΗΠΑ προπονούμενη με ξένους προπονητές αλλά γυμνάζεται επί ελληνικού εδάφους με τον προπονητή της).

- Θεωρώντας ότι η αδικία προς το πρόσωπο της Άννας Ντουντουνάκη είναι αδικία και προς τον ιστορικό και μεγάλο Σύλλογο του ΠΑΟΚ , αναμένουμε την απάντηση σας για την άρση και τη θεραπεία αυτής.

Ευχής έργο θα ήταν ο κάθε αθλητής να συνοδεύεται από τον προπονητή του αλλά από την στιγμή που για οικονομικούς λόγους της ΚΟΕ κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό θα θέλαμε η Άννα να έχει την ίδια αντιμετώπιση με τους πρωτοκλασάτους Έλληνες κολυμβητές - τριες.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλη την αποστολή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκόβης.

Διαβάστε ακόμη...