"Δουλεμένο στην προπόνηση!"

Από Paok24.com:Ο Ισπανός δε συνηθίζει να σκοράρει, αλλά σήμερα, το έκανε με ένα πανέμορφο γκολ για το 1-0. Στις δηλώσεις του, μίλησε για αυτό με το δικό του τρόπο, για το παιχνίδι αλλά και για τη ρεβάνς, μετά το αποψινό 2-1.
Πηγή: paok24.com
"Δουλεμένο στην προπόνηση!"

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ισπανός στην κάμερα της Nova:

Για το αν χάρηκε περισσότερο για το γκολ του ή για τη νίκη της ομάδας:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια μας. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Το έχω δουλέψει το γκολ στην προπόνηση... Έχω συνηθίσει να πετυχαίνω πολλά γκολ στην Τούμπα (σ.σ. γέλια)... Αξίζαμε τη νίκη, δε νομίζω ότι αξίζαμε το γκολ που δεχτήκαμε. Μας πείραξε αυτό, αλλά κρατάμε το τελικό αποτέλεσμα και θα πάμε στη ρεβάνς για την πρόκριση».

Για αυτά που τους δυσκόλεψαν περισσότερο σήμερα:
«Τελειώσαμε την προηγούμενη σεζόν σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Από τη στιγμή που κρατήσαμε τον ίδιο κορμό, η δουλειά ήταν «λιγότερη». Έπρεπε να δουλέψουμε περισσότερο στην τακτική και τη συγκέντρωση. Νομίζω ότι και στα δύο ήμασταν πολύ καλοί. Ξέραμε ότι έχουμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα, προετοιμαστήκαμε για αυτό. Η Βασιλεία είναι μια ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ εδώ και χρόνια. Νομίζω ότι η συγκέντρωση και η απόδοση μας ήταν αρκετά καλή. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Η ομάδα έχει την όρεξη και την πειθαρχία για να πάρει την πρόκριση».

Για το πως διαμορφώνεται η κατάσταση ενόψει ρεβάνς και πως περιμένει εκεί τη Βασιλεία:
«Περιμένουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ένα χαρακτηριστικό που θα κρίνει την πρόκριση, είναι ποια ομάδα θα δείξει όρεξη και πάθος. Σήμερα, δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Αν λειτουργήσουμε με τον ίδιο τρόπο και στο δεύτερο παιχνίδι θα έχουμε το πλεονέκτημα. Πέτυχαν ένα «κρύο» γκολ εδώ, ελπίζουμε να μην έχουν την ίδια τύχη και στη ρεβάνς».

Για τη στήριξη του κόσμου σε μια δύσκολη μέρα για όλη την Ελλάδα:
«Δυστυχώς έπρεπε να παίξουμε σε μία τέτοια μέρα. Είναι άσχημη μέρα και για εμάς. Είμαι εδώ αρκετό καιρό και νιώθω πολύ κοντά σε όσα συμβαίνουν καθημερινά στην κοινωνία. Ήταν αναγκαστικό να παίξουμε σήμερα. Την αφιερώνουμε σε όλο τον κόσμο, στον κόσμο μας που έρχεται εδώ κάθε Κυριακή και σε εμάς που δουλεύουμε όλοι μαζί. Αυτό το γκολ το αφιερώνω στον κόσμο που σήμερα είναι λίγο περισσότερο δυστυχής».

Διαβάστε ακόμη...