«Θα δίνω το 100% για τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr:Ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ, Σταύρος Σχίζας, μίλησε για την κλήρωση της Stoiximan.gr Basket League και το γεγονός ότι θα αγωνίζεται με τα "ασπρόμαυρα" τη νέα σεζόν.
Πηγή: sdna.gr
«Θα δίνω το 100% για τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την σοβαρότητα που έδειξαν από την πρώτη στιγμή προς το πρόσωπό μου. Όσον αφορά την κλήρωση, υπάρχει ένα ενδιαφέρον προσωπικό στοιχείο, καθώς όταν ξεκίνησα την πορεία μου στην Basket League με την ομάδα του Ρεθύμνου, είχα παίξει το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο "PAOK Sports Arena". Αυτό θα είναι και το πρώτο μου παιχνίδι ως παίκτης του ΠΑΟΚ!».

Για το τι τον οδήγησε να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν επέλεξα να πάω στον Κολοσσό, ήθελα να έχω χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να δείξω τι μπορώ να κάνω σαν αθλητής και να πάω σε μια καλύτερη ομάδα που θα παίζει στην Ευρώπη. Χαίρομαι πάρα πολύ που αυτή η ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ, στο πρόγραμμα του οποίου θεωρώ ότι ταιριάζω πάρα πολύ. Επίσης είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα αγωνίζομαι συνεχώς σε ένα από τα αγαπημένα μου γήπεδα, το "PAOK Sports Arena"».

Για τους στόχους του: «Προσωπικά, θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι, ενώ ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να πετύχει όσα και πέρυσι και να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του: «Θα δίνω πάντα το 100% για το καλύτερο της ομάδας σε άμυνα και επίθεση. Είμαι ένας ομαδικός παίκτης, που παίρνω ενέργεια, δίνοντας κάτι στην ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...