Τρομερός Ιβάν στην προπόνηση!

Από inpaok.com: Στον ΠΑΟΚ μετρούν αντίστροφα για την πρώτη μάχη του Champions League με τη Βασιλεία, καθώς η σέντρα της εντός έδρας αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη σε λιγότερο πια από 48 ώρες.
Πηγή: inpaok.com
Τρομερός Ιβάν στην προπόνηση!

Η προπόνηση της Κυριακής (22/7) πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, με την ξεχωριστή παρουσία των Ιβάν και Γιώργου Σαββίδη.

Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και βρήκε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά μαζί με τον γιο του, τη δουλειά που γίνεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την ελβετική ομάδα.

Αμφότεροι συνομίλησαν με τους παίκτες και τον Ρουμάνο τεχνικό, με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου να τους εμψυχώνει, εκφράζοντας την αισιοδοξία του, στέλνοντας το δικό του μήνυμα και για τα όσα συνέβησαν την περσινή χρονιά.

Μεταξύ άλλων ο Σαββίδης ανέφερε:

«Ξεχάστε όλα τα περυσινά εκτός από τον τελικό που ήταν μια μέρα τεράστιας περηφάνιας και πολύ ΠΑΟΚ! Αν συνεχίσουμε από εκεί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Χαίρομαι που σας βλέπω να έχετε πολύ ωραία σχέση μεταξύ σας, δώστε τα όλα με τη Βασιλεία, κάντε το παιχνίδι σας, πολεμήστε σκληρά και όλα θα πάνε καλά!»

Διαβάστε ακόμη...