Κυρίαρχος ο Δικέφαλος στο μεταγραφικό «παζάρι»…No.6

Από acpaok.gr: Εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης, τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ συνεχίζουν την υλοποίηση του μεταγραφικού τους σχεδιασμού.
Πηγή: acpaok.gr
Κυρίαρχος ο Δικέφαλος στο μεταγραφικό «παζάρι»…No.6

Συμφωνίες κλείνονται καιοριστικοποιούνται, κάποιες άλλες είναι στο στάδιο των βολιδοσκοπήσεων και, γενικά, ένας οργασμός μεταγραφικής δραστηριότητας επικρατεί, με σκοπό τα τμήματα του Δικεφάλου να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Στα γραφεία της Μικράς Ασίας κόσμος «πάει κι έρχεται», με τα μεταγραφικά αποκτήματα να ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια, οδηγούμενα στη νέα αθλητική τους στέγη.

Κοινή διαπίστωση; Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ αποτελεί, στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, «παράδεισο» για κάθε αθλητή, ο οποίος θέλει να έχει ένα ασφαλές εργασιακό και αθλητικό περιβάλλον.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, οι μεταγραφικές κινήσεις-ανανεώσεις των τμημάτων μας είχαν ως εξής...

Στο τμήμα βόλεϊ γυναικών, ο μεταγραφικός πυρετός είχε ως συνέχεια την ανακοίνωση απόκτησης της αθλήτριας Ελένης Τσιτσιπλάμη και του Γιάννη Χαριτωνίδη στη θέση του assistant coach, στο πλευρό του Δημήτρη Σολκίδη.

Στο χάντμπολ ανδρών ανακοινώθηκε η επιστροφή του Κώστα Τσεσμετζίδη στους «ασπρόμαυρους», καθώς και η πορεία προς την ολοκλήρωση του παζλ με τον Αλέξη Παπαβασίλη να αναλαμβάνει καθήκοντα assistant coach, δίπλα στο Στέλιο Σεϊρεκίδη. Μεταγραφή με το βλέμμα στο μέλλον αποτέλεσε για το τμήμα παίδων του χάντμπολ η απόκτηση του νεαρού Γιάννη Καρυπίδη.

Στην ομάδα χάντμπολ γυναικών επέστρεψε η Αθανασία Τσιτλακίδου, η οποία αγωνιζόταν με υποσχετική στο Φιλώτα Φλώρινας, ενώ σειρά είχε η ανακοίνωση απόκτησης της Δωροθέας Ευμορφίδου και η ανανέωση με την αθλήτρια Ευγενία Σαμολαδά.

Για την υδατοσφαίριση του Δικεφάλου, το ρόστερ άρχισε να ολοκληρώνεται με την ανανέωση συνεργασίας με τον Νίκο Προσινικλή για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.

Στην επόμενη περίοδο θα αρχίσουν να ολοκληρώνονται τα ρόστερ της κάθε ομάδας, με μοναδικό στόχο την έναρξη των προετοιμασιών, που πλησιάζουν...

To be continued...

Διαβάστε ακόμη...