Πανηγυρίζοντας με το κύπελλο...

Μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ – Ν.Ο. Πατρών, στο οποίο επικράτησαν με 14-10, οι μίνι παίδες πανηγύρισαν με το κύπελλο αγκαλιά τον τίτλο του Πρωταθλητή...
Πηγή: acpaok.gr
Πανηγυρίζοντας με το κύπελλο...

Οι υπεύθυνοι του τμήματος, ο Γενικός Αρχηγός του Υγρού Στίβου και μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, καθώς και ο Έφορος της ομάδας κ. Γιώργος Φουρναράκης αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους στους αθλητές, καθώς και στο προπονητικό team του τμήματος Υδατοσφαίρισης του Δικεφάλου, το οποίο βρέθηκε σύσσωμο στην Πάτρα, ώστε να υποστηρίξει την προσπάθεια των μίνι παίδων.

Το προπονητικό team που βρέθηκε στην Πάτρα: Λάμπρος Βογιατζόγλου, Ευάγγελος Βλαζάκης, Λάκης Παρασκευόπουλος, Όλγα Σηφάκη και ο προπονητής της πρώτης ομάδας Πάνος Βέργος.

Ο Γενικός Αρχηγός του Υγρού Στίβου, κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Στο τμήμα Υδατοσφαίρισης εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία οργανωμένη προσπάθεια και σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να λέμε πως σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα οι ομάδες μας πρωταγωνιστούν, οι αθλητές μας στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες, ενώ πολλοί από τους αθλητές μας προετοιμάζονται έτσι ώστε να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α1. Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αλλά και στους προπονητές τους».

Διαβάστε ακόμη...