Ποια Χαλκιδική; Σαν την Τούμπα δεν έχει για τους ΠΑΟΚτσήδες! (pics)

Από sdna.gr: Αντί για τις παραλίες ξεχύθηκαν για την Τούμπα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ καθώς από το πρωί στήνουν νέες ουρές για ένα διαρκείας! Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του SDNA.
Πηγή: sdna.gr
Ποια Χαλκιδική; Σαν την Τούμπα δεν έχει για τους ΠΑΟΚτσήδες! (pics)

Μπορεί όλοι οι δρόμοι τις Κυριακές να οδηγούν στην Χαλκιδική για τον κόσμο της Θεσσαλονίκης ώστε να απολαύσει το μπάνιο του, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που από νωρίς το πρωί βρίσκονται και σήμερα έξω από το γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να προμηθευτούν ένα... μαγικό εισιτήριο διαρκείας!

Ο κόσμος του δικεφάλου έχει «τρέλα» για ένα εισιτήριο διαρκείας και το δείχνει περίτρανα! Κυριακή πρωί και οι φίλοι του ΠΑΟΚ έστησαν ουρά έξω από τη Θύρα 1 της Τούμπας για να προμηθευτούν τη μόνιμη θέση στους στο ασπρόμαυρο γήπεδο, αν και θα μπορούσαν να βρίσκονται σε κάποια κοντινή παραλία της Χαλκιδικής ή να κοιμηθούν λίγο παραπάνω.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η ομάδα και προτίμησαν να σταθούν στην ουρά για μια ακόμη ημέρα δείχνοντας την έμπρακτη στήριξη τους στην διοίκηση και τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Χθες η καταμέτρηση των διαρκείας στον ΠΑΟΚ έφτασε τις 13.579 καρτέλες (σ.σ. η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει καθημερινά επίσημα τον αριθμό) και όπως φαίνεται είναι θέμα ημερών ώστε να... ανέβει αυτό το νούμερο ακόμα περισσότερο.

Στο πλαίσιο αυτό και με το γεγονός πως η κίνηση στα διαρκείας του Δικεφάλου πηγαίνει εξαιρετικά, στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ πάρθηκε η απόφαση να μπει όριο στις 21.000 καρτέλες, αριθμός που όπως φαίνεται, θα επιτευχθεί τις επόμενες ημέρες.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 περιλαμβάνουν:

Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League.

Όλους τους εντός έδρας αγώνες Kυπέλλου.

Όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες.

Όλους τους εντός έδρας προκριματικούς αγώνες Uefa

Όλους τους εντός έδρας αγώνες της φάσης των ομίλων UEFA Champions League ή UEFA Europa League σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...