Άνω - κάτω η Βασιλεία!

Από paok24.com: Οι πρώτες... μουρμούρες των οπαδών της Βασιλείας, ξεκίνησαν λόγω των "αναιμικών" εμφανίσεων της αγαπημένης τους ομάδας στα φιλικά της προετοιμασίας και κορυφώθηκαν μετά τη βαριά ήττα από τη Φέγενοορντ με 5-0. Από χθες το βράδυ όμως, οι μουρμούρες έχουν μετατραπεί σε φωνές...
Πηγή: paok24.com
Άνω - κάτω η Βασιλεία!

Αιτία στάθηκε φυσικά η εντός έδρας ήττα από τη Σεντ Γκάλεν με 2-1 στην πρεμιέρα του ελβετικού πρωταθλήματος, με τα σχόλια εις βάρος της διοίκησης και του προπονητή της Βασιλείας να είναι εκατοντάδες στους λογαριασμούς που διατηρεί ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ορισμένα ενδεικτικά σχόλια:

"Eυχαριστούμε κύριε Μπούργκενερ (σ.σ. ο πρόεδρος της Βασιλείας), ευχαριστούμε κύριε Βίκι που καταστρέψατε αυτό το υπέροχο κλαμπ. Ο Βίκι στεκόταν επί 90 λεπτά σαν σακί με πατάτες στην πλάγια γραμμή. Την Τρίτη νέα ήττα κατά πάσα πιθανότητα".

"Καταστρέψατε ό,τι χτιζόταν τα τελευταία χρόνια. Κανένας δεν αξίζει στο συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο είναι δεύτερης κατηγορίας. Ο Βίκι πρέπει να φύγει, οι ποδοσφαιριστές δεν είναι έτοιμοι, το παιχνίδι μας χωρίς τη μπάλα είναι καταστροφή".

"Ένας πρόεδρος που ενδιαφέρεται μόνο για το κέρδος, ένας αθλητικός διευθυντής που δεν είναι αθλητικός διευθυντής και ένας προπονητής που δεν μπορεί να βάλει την ομάδα σε μια σειρά".

"Βίκι φύγε τώρα, όχι αύριο. Κακή κυκλοφορία της μπάλας, έλλειψη πλάνου και κακή συμπεριφορά όταν δεν είχαμε τη μπάλα".

"Έχει η ηγεσία του κλαμπ θέσει ως στόχο να μην κερδίσουμε κανέναν τίτλο φέτος; Τελικά η ήττα από τη Φέγενορντ δεν ήταν μία κακιά στιγμή, αλλά ένας κακός οιωνός".

"Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά την Τρίτη στην Ελλάδα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Ο Βίκι πρέπει να φύγει, το βλέπουμε όλοι πως δεν μπορεί να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές"

"Πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ για να είναι εφικτό το πρωτάθλημα. Συγγνώμη, αλλά ο Ομπερλιν δεν είναι καλός, τρέχει σαν γαζέλα αλλά δεν μπορεί να κάνει και πολλά περισσότερα"

"Ένα κλαμπ παγκόσμιας κλάσης θα έπρεπε να παραμείνει παγκόσμιας κλάσης ακόμα και με 3 ή 4 αποχωρήσεις. Γι΄ αυτό ευθύνεται η διοίκηση αλλά και ο προπονητής".

"Δεν φταίει μόνο ο προπονητής, ολόκληρο το συμβούλιο είναι ένα μηδενικό. Τα πράγματα δεν φαίνεται να πάνε καθόλου καλά, δυστυχώς...".

"Γιατί δεν πουλάτε ακόμα 2-3 ποδοσφαιριστές πριν τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ; Συγχαρητήρια, καταφέρατε να διαλύσετε τη Βασιλεία".

"Ήρθε η ώρα ο Βίκι να ετοιμάσει τις βαλίτσες του και να πάρουμε νέο προπονητή. Αυτό πρέπει να γίνει τώρα, πριν είναι πολύ αργά".

Διαβάστε ακόμη...