«Από τα πιο σημαντικά τα ματς με τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για το θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και για τις πωλήσεις που έγιναν στην ομάδα του, μίλησε ο τεχνικός της Βασιλείας Ράφαελ Βίκι.
Πηγή: paok24.com
«Από τα πιο σημαντικά τα ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο κόουτς της Βασιλείας:

Από το ρόστερ αποχώρησαν σημαντικοί παίκτες, αποδυναμώθηκε η Βασιλεία;

«Φυσικά και θα θέλαμε να διατηρήσουμε την ομάδα όπως έχει. Ωστόσο, γνωρίζαμε ότι θα έρθουν προτάσεις για παίκτες όπως ο Λάνγκ, ο Ελγιουνούσι και ο Βάτσλικ. Έτσι είναι ο τρόπος λειτουργίας της Βασιλείας όμως. Κάθε καλοκαίρι πουλάμε σημαντικούς παίκτες για την ομάδα μας και τους αντικαθιστούμε με άλλους. Για τον λόγο αυτό και το χειμώνα φέραμε πίσω τους Στόκερ και Φράι».

Πως σας επηρεάζουν οι τόσες αλλαγές στο ρόστερ;

“Μακροπρόθεσμα τίποτα δεν αλλάζει για εμάς. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι ο Λανγκ και ο Ελγιουνούσι δεν θα είναι μαζί. Από την άλλη αποκτήσαμε τον Άλντο Καλούλου, που πιστεύουμε ότι είναι ένας παίκτης που έχει πολλές δυνατότητες για το μέλλον. Επίσης έχουμε τον Όμλιν που είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας».

Την Τρίτη αντιμετωπίζετε τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, πόσο σημαντική διοργάνωση είναι για εσάς;

«Είναι πολύ σημαντική από οικονομικής άποψης. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να προκριθούμε και να βρεθούμε στη φάση των ομίλων».

Η πίεση για τα ματς με τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη;

«Αυτό ισχύει. Αλλά δεν με κάνει να μην κοιμάμαι τα βράδια. Γνωρίζουμε ότι τέτοια ευρωπαϊκά ματς είναι πάντα δύσκολα. Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ένα από τα πιο σημαντικά για εμάς στο ξεκίνημα της σεζόν. Αν προκριθούμε επί του ΠΑΟΚ, τότε εξασφαλίζουμε τον μίνιμουμ στόχο μας, που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League».

Διαβάστε ακόμη...