Πρεμιέρα για τη Βασιλεία στο Πρωτάθλημα

Από paokrevolution.net: Η Βασιλεία ρίχνεται σήμερα το απόγευμα στη μάχη του Πρωταθλήματος και υποδέχεται την Σεν Γκάλεν (20:00) στο «Σεν Γιάκομπ».
Πηγή: paokrevolution.net
Πρεμιέρα για τη Βασιλεία στο Πρωτάθλημα

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League θέλει να μπει με το δεξί στο Πρωτάθλημα και να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις που άφησε στους τρεις τελευταίους φιλικούς αγώνες όπου ηττήθηκε με 2-1 από τη Γουλβς, με 4-1 από την Ααράου και με 5-0 από τη Φέγενορντ.

Στόχος της Βασιλείας όπως δήλωσε και ο προπονητής της, ο Ραφαέλ Βίκι είναι η ομάδα του να κατακτήσει το Πρωτάθλημα καθώς την περασμένη σεζόν απέτυχε στις εγχώριες διοργανώσεις. Η ομάδα της Βασιλείας που έστειλε στην UEFA τη λίστα για τα ματς με τον ΠΑΟΚ (33 συνολικά παίκτες) θα παραταχθεί με απουσίες στο σημερινό παιχνίδι το οποίο θα παρακολουθήσει ο Γιάννης Θωμαϊδης κατασκοπεύοντας την αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

Από τον σημερινό αγώνα όπως και από αυτόν της Τούμπας θα απουσιάσει λόγω θλάσης ο 25χρονος Κολομβιανός στόπερ, Έντερ Μπαλάντα αλλά και ο 23χρονος επιτελικός μέσος Σάμουελ Κάμπο. Εκτός μάχης τέθηκε επίσης ο κεντρικός χαφ, Ταουλάντ Τζάκα αλλά και ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Εράι Κουμάρτ. Ο προπονητής της Βασιλείας πάντως ήταν ξεκάθαρος για το πλάνο που θα ακολουθήσει στην Τούμπα: «Δεν πρόκειται να αλλάξουμε σύστημα επειδή έχουμε αυτές τις απουσίες. Θα βρούμε τις λύσεις» δήλωσε ο Βικί.

Διαβάστε ακόμη...