Aπό τον Παπαδόπουλο, στον Παπαγιαννόπουλο και στον Δημητρίου

Από paok24.com: Η Σάλκε το καλοκαίρι του 2013, η Έστερσουντ πέρσι και φέτος η Βασιλεία και οι τρεις με Έλληνες κεντρικούς αμυντικούς.
Πηγή: paok24.com
Aπό τον Παπαδόπουλο, στον Παπαγιαννόπουλο και στον Δημητρίου

Μία ιδιαίτερη σύμπτωση συνδέει τις ομάδες που βρέθηκαν στον δρόμο του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια σε νοκ άουτ αγώνες μέσα στο καλοκαίρι. Η πρώτη με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, η δεύτερη με τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο και η τρίτη με τον Κωνσταντίνο Δημητρίου.

Το καλοκαίρι του 2013 ο ΠΑΟΚ στην προσπάθεια του για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είχε μπροστά του, τους αγώνες με την γερμανική Σάλκε. Εκεί ήταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που μπορεί να ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, αλλά ήταν από τους πλέον σημαντικούς παίκτες της Σάλκε εκείνη την εποχή. Ο Κυριάκος μπορεί να ήταν παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά από την ημέρα που εφυγε σε μικρή ηλικία στην Γερμανία δεν έπαψε να φανερώνει τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματα του. Το πρώτο βίντεο με τον Χαριστέα στο αεροπλάνο της Εθνικής Ελλάδας και τα μετέπειτα βίντεο και φωτό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό και άρρηκτα συνδεδεμένο με τον ΠΑΟΚ και ας μην έχει παίξει ποτέ στην Τούμπα.

Το περσινό καλοκαίρι στον δρόμο του ΠΑΟΚ βρέθηκε η σουηδική Έστερσουντ. Πέραν του άγνωστου ονόματος και της τοποθεσίας ο μοναδικός συνδετικός κρίκος ήταν και πάλι ένας Έλληνας αμυντικός της ομάδας. Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος γεννημένος και μεγαλωμένος στην Σουηδία είχε ένα μικρό πέρασμα από την Ελλάδα και από τον ΠΑΟΚ για 6 μήνες. Δυστυχώς για εκείνον δεν μπόρεσε να πιάσει στον ΠΑΟΚ, αλλά με την σουηδική ομάδα έκανε μία καταπληκτική σεζόν.

Φέτος ήρθε ακόμα μία ομάδα με Έλληνα στόπερ που έχει συνδέσει το όνομα του με τον ΠΑΟΚ. Σειρά πήρε η Βασιλεία με τον Κωνσταντίνο Δημητρίου. Ο νεαρός αμυντικός είναι πρωινό των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και βρέθηκε ένα βήμα από την πρώτη ομάδα. Τελικά οι άνθρωποι της πρώτης ομάδας του Δικεφάλου ολιγώρησαν και ο παίκτης πίστεψε ότι δεν θα πάρει ποτέ την ευκαιρία του. Έτσι με το που ήρθε η πρόταση από την Βασιλεία την δέχτηκε και από τον περασμένο Ιούνιο είναι μόνιμος κάτοικος Ελβετίας με τον προπονητή της ομάδας του να τον έχει και την ευρωπαϊκή λίστα για τα δύο παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...