«Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Από paok24.com:Τις σκέψεις του για τα δύο πρώτα παιχνίδια της Βασιλείας, το σημερινό με τη Σεντ Γκάλεν στο πλαίσιο της πρεμιέρας του ελβετικού πρωταθλήματος και αυτό της Τρίτης κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εξωτερίκευσε ο Φαμπιάν Φράι.
Πηγή: paok24.com
«Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Ο 29χρονος διεθνής Ελβετός χαφ, ο οποίος επέστρεψε στη Βασιλεία μετά από 2,5 χρόνια στη Μάιντζ, τόνισε χαρακτηριστικά:

Για τον στόχο της Βασιλείας στην Ευρώπη: «Στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να επιβιώσουμε σε τρεις προκριματικούς γύρους, για να μπούμε στους ομίλους. Πολλά μπορούν να συμβούν σε αυτά τα ματς, οι κόκκινες κάρτες, η κακή ημέρα του διαιτητή, όλα μπορούν να παίξουν τον ρόλο τους. Η κλήρωση επίσης παίζει ρόλο. Ο μίνιμουμ στόχος μας επομένως, είναι να παίξουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Για το ότι ο προπονητής της Βασιλείας, Ράφαελ Βίκι, χαρακτήρισε ντροπιαστικές τις εμφανίσεις της ομάδας του στα φιλικά: «Συμφωνώ μαζί του. Είναι αλλιώς να χάνεις με 2-0 και αλλιώς να δέχεσαι πέντε γκολ, ακόμη και αν ήταν ένα φιλικό ματς».

Για τις αλλαγές που έγιναν στη Βασιλεία αυτό το καλοκαίρι: «Μας πήρε χρόνο μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας. Φέτος θα μας λείψουν και τρεις σημαντικοί παίκτες, που αποχώρησαν από την ομάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα λειτουργήσουμε σωστά στην αρχή. Ελπίζω αυτό να μην μας επηρεάσει στα ματς με την Σεντ Γκάλεν και τον ΠΑΟΚ».

Για το πως θα αντικατασταθούν οι ποδοσφαιριστές που παραχωρήθηκαν: «Δεν θα είναι εύκολο να τους αντικαταστήσουμε. Από την άλλη στην ομάδα ήρθαν καλοί παίκτες. Τώρα όμως πρέπει οι παλιότεροι, να είμαστε περισσότερο υπεύθυνοι. Πλέον, όμως ήρθε η ώρα και για αυτούς που είναι 22-23 χρονών, να πάρουν περισσότερες ευθύνες».

Διαβάστε ακόμη...