Νέος «πονοκέφαλος» για τη Βασιλεία ενόψει ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Δεν σταματούν τα προβλήματα για την ομάδα της Βασιλείας, καθώς και ο Κουζμάνοβιτς δεν θα είναι στη διάθεση του Ράφαελ Βικί στην πρεμιέρα του ελβετικού πρωταθλήματος με την Σεντ Γκάλεν.
Πηγή: sdna.gr
Νέος «πονοκέφαλος» για τη Βασιλεία ενόψει ΠΑΟΚ

Με πολλές απουσίες θα αγωνιστεί, όπως όλα δείχνουν, η Βασιλεία απέναντι στον ΠΑΟΚ στον αγώνα της Τρίτης. Όπως σας ενημέρωσε το SDNA νωρίτερα η Βασιλεία δεν υπολογίζει στους Μπαλάντα,Κάμπο αλλά και τους Τσάκα και Κουμάρτ για την αυριανή πρεμιέρα του ελβετικού πρωταθλήματος καθώς ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Εκτός από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές ένα ακόμα όνομα ήρθε να προστεθεί σήμερα στη λίστα με τους τραυματίες, αυτό του Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς. Ο έμπειρος μέσος δεν θα είναι διαθέσιμος στην αυριανή αναμέτρηση με τη Σεν Γκάλεν όπως γνωστοποίησε ο προπονητής της Βασιλείας, Ράφαελ Βικί, διότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα πλήρως τον τραυματισμό του.

Αν λάβουμε υπόψιν μας, ότι το παιχνίδι στην Τούμπα είναι σε μόλις 4 ημέρες, γίνεται αντιληπτό ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος από τους εν λόγω παίκτες να καταφέρει να αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...