«Περιμένουμε δύο κλειστά ματς με τον ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Βασιλείας Σάιμον Βάλτερ μίλησε στον ARENA FM 89,4 για τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ:
Πηγή: arenafm.gr
«Περιμένουμε δύο κλειστά ματς με τον ΠΑΟΚ»

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το αγωνιστικό μέρος: «Και τα δύο παιχνίδια θα είναι πολύ δυνατά. Θα αντιμετωπίσουμε πολύ σοβαρά τα ματς με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι θα είναι δύο κλειστά παιχνίδια, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Θεωρητικά είμαστε το φαβορί, λόγω της εμπειρίας μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο να περάσουμε τον ΠΑΟΚ».

Για την πρεμιέρα του ελβετικού πρωταθλήματος: «Είναι σημαντικό ότι ξεκινά το ελβετικό πρωτάθλημα αύριο (σ.σ. σήμερα). Θα χρησιμοποιήσουμε το πρώτο μας παιχνίδι για να τεστάρει ο προπονητής την 11άδα για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Τούμπας. Έχουμε δύο απουσίες για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Τον Τσάκα και τον Κάμπο που είναι τραυματίες».

Για την απουσία Ελβετών οπαδών στο πρώτο παιχνίδι: «Δεν θα έρθει στην Θεσσαλονίκη ο βασικός πυρήνας των φανατικών μας οπαδών γιατί δεν ήθελα να μπουν στην διαδικασία ταυτοποίησης, όπως είχε γίνει και στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν».

Ακούστε την συνέντευξη:

Διαβάστε ακόμη...