Ο… φόβος του Φράι ενόψει ΠΑΟΚ

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο έμπειρος μέσος της Βασιλείας, Φάμπιαν Φράι, ο οποίος σημείωσε ότι οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ελβετικής ομάδας ενδεχομένως να τους επηρεάσουν.
Πηγή: inpaok.com
Ο… φόβος του Φράι ενόψει ΠΑΟΚ

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Βασιλείας:

Ποιος είναι ο στόχος σας στην Ευρώπη φέτος;

«Στο Champions League, πρέπει να επιβιώσουμε σε τρεις προκριματικούς γύρους, για να μπούμε στους ομίλους. Πολλά μπορούν να συμβούν σε αυτά τα ματς, οι κόκκινες κάρτες, η κακή ημέρα του διαιτητή, όλα μπορούν να παίξουν τον ρόλο τους. Η κλήρωση επίσης παίζει ρόλο. Ο μίνιμουμ στόχος μας επομένως, είναι να παίξουμε στους ομίλους του Europa League».

O προπονητής σας, μετά τις ήττες στα τελευταία φιλικά μίλησε για «ντροπιαστικές εμφανίσεις». Πως αντέδρασε η ομάδα σε όσα είπε;

«Συμφωνώ με μαζί του. Είναι αλλιώς να χάνεις με 2-0 και αλλιώς να δέχεσαι πέντε γκολ, ακόμη και αν ήταν ένα φιλικό ματς».

Τι άλλαξε στη Βασιλεία σε σχέση με πέρσι;

«Μας πήρε χρόνο μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας. Φέτος θα μας λείψουν και τρεις σημαντικοί παίκτες, που αποχώρησαν από την ομάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα λειτουργήσουμε σωστά στην αρχή. Ελπίζω αυτό να μην μας επηρεάσει στα ματς με την Σεντ Γκάλεν και τον ΠΑΟΚ».

Πως θα αντικαταστήσει η Βασιλεία τους παίκτες που έφυγαν;

«Δεν θα είναι εύκολο να τους αντικαταστήσουμε. Από την άλλη στην ομάδα ήρθαν καλοί παίκτες. Τώρα όμως πρέπει οι παλιότεροι, να είμαστε περισσότερο υπεύθυνοι. Πλέον, όμως ήρθε η ώρα και για αυτούς που είναι 22-23 χρονών, να πάρουν περισσότερες ευθύνες».

Διαβάστε ακόμη...