«Κάθε φανέλα είναι μια ιστορία» (vid)

Από sdna.gr: Για την δημιουργία και την σχεδίαση της νέας φανέλα του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Retail and Sales Manager της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, Κώστας Ζώτος, στο επίσημο κανάλι της αθλητικής εταιρίας που... ντύνει τον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
«Κάθε φανέλα είναι μια ιστορία» (vid)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πόσο μεγάλη πρόκληση είναι κάθε χρόνο να σχεδιάζει την φανέλα με τον ΠΑΟΚ;

«Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη. Πρώτα από όλα, γιατί ανταγωνιζόμαστε τον ίδιο μας τον εαυτό. Πρέπει κάθε χρόνο να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και αυτά που έχουμε κάνει την προηγούμενη χρονιά. Κάτι που είναι δύσκολο.

Είναι επίσης πολύ μεγάλη ευθύνη, η δημιουργία και η σχεδίαση μια νέας φανέλας, αλλά έχει και ένα μεγάλο μέρος ικανοποίησης, καθώς ασχολούμαστε με κάτι πολύ όμορφο και σημαντικό για τον σύλλογο μας.

Από εκεί και πέρα, κάθε φανέλα είναι μια ιστορία και προσπαθούμε με κάθε δημιουργία, με κάθε μικρή λεπτομέρεια που βάζουμε πάνω σε αυτή τη φανέλα, να πούμε μια ιστορία στον κόσμο. Θέλουμε να δείξουμε ότι αυτή η φανέλα, δεν είναι απλά ένα κομμάτι πανί το οποίο, φοράει κάποιος και αγωνίζεται, αλλά ότι υπάρχει μια ολόκληρη ιστορία από πίσω και ότι ενώνει το αγωνιστικό, με όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του συλλόγου».

Πόσο σημαντική είναι η γνώμη των φιλάθλων, στην απόφαση για την δημιουργία μια νέας φανέλας;

«Η γνώμη των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, είναι πάρα πολύ σημαντική. Πρώτα από όλα, γιατί είναι το κομμάτι του κόσμου στο οποίο απευθυνόμαστε, δημιουργώντας αυτές τις φανέλες κάθε χρόνο. Η άποψη τους πάντα είναι πολύ σημαντική. Αφουγκραζόμαστε πάρα πολύ το κομμάτι των φιλάθλων και τον οπαδών μας, στο σχεδιασμό αυτή της φανέλα και τη ιστορία, όπως είπαμε πριν.

Μην ξεχνάμε ότι σαν σύλλογος ο ΠΑΟΚ, έχει μια μεγάλη κληρονομιά σε αυτό το κομμάτι και μέλος αυτή της κληρονομιάς, είναι και ο κόσμος του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...