"Θα πάμε με το ίδιο σύστημα..."

Από paok24.com: ΠΑΟΚ και Βασιλεία μετρούν πλέον αντίστροφα για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης, με τους δύο προπονητές να καταστρώνουν τα πλάνα τους, με φόντο το ματς της Τούμπας.
Πηγή: paok24.com
"Θα πάμε με το ίδιο σύστημα..."


Κι αν για τον Ραζβάν Λουτσέσκου μοναδικό πρόβλημα είναι ο αντικαταστάτης του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, για τον Ράφαελ Βίκι, τα ερωτηματικά είναι πολλά περισσότερα.

Ο τεχνικός της Βασιλείας καλείται να βρει λύσεις για αρκετές θέσεις,καθώς βασικοί του παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα, με τον Σάμι Κάμπο να είναι ένας από αυτούς.

Με αφορμή τον τραυματισμό του Κάμπο, ο Βίκι τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων του πως δεν προτίθεται να αλλάξει σύστημα, σημειώνοντας πως θα πάει με την ίδια φιλοσοφία τόσο στο αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με την Σεν Γκάλεν, όσο και στο ματς της Τούμπας.

"Ο Σάμι είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και ναι, είναι αλήθεια ότι δεν μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε. Αλλά αυτό δεν θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούμε, δεν θα αλλάξουμε το σύστημα μας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Βασιλείας, με τους Ελβετούς να σημειώνουν πως ο Καλούλου και ο Ομπερλίν είναι οι δύο παίκτες που διεκδικούν τη θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ όπως όλα δείχνουν ο Κάμπο θα ταξιδέψει κανονικά στην Θεσσαλονίκη, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμη...