“Καλή τύχη στον ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι το φαβορί”

Από arenafm.gr: Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία ανέλυσε μιλώντας στον ARENA FM 89.4 ο Χούμπ Στέφενς. Ο πρώην τεχνικός του “Δικεφάλου” αναφέρθηκε και στην θητεία του στον ΠΑΟΚ αλλά και στη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: arenafm.gr
“Καλή τύχη στον ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι το φαβορί”

Μεταξύ άλλων τόνισε:

Για την απομάκρυνση του από τον ΠΑΟΚ: “ O κ. Σαββίδης μου είχε πει από την αρχή ότι θέλει να είμαστε πρωταθλητές. Ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ είναι συναισθηματικό σωματείο και ότι ήταν δύσκολο να βγει πρωταθλητής. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς είναι η αλήθεια. Ο κ. Σαββίδης πήρε τότε αυτή τη απόφαση. Δεν έχω κανένα άσχημο συναίσθημα ούτε για τον κ. Σαββίδη, ούτε για τον ΠΑΟΚ”.

Για τα παιχνίδια με την Σάλκε: “Στα παιχνίδια με την Σάλκε ήμασταν άτυχοι και αποκλειστήκαμε. Ο Ολλανδός διαιτητής ήταν εχθρικός απέναντι μας. Είναι καλός διαιτητής γενικά ο Κάιπερς, όμως σε εκείνο το παιχνίδι δεν ήταν σε καλή μέρα. Στο ημίχρονο του είπα ότι οι αποφάσεις του δεν είναι έντιμες και με απέβαλε”.

Για το παιχνίδι με την Βασιλεία: “Έχει πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση. Ακόμα και όταν παίζεις απέναντι στην Μπαρτσελόνα και στην Ρεάλ Μαδρίτης έχεις πιθανότητες.

Για το ότι το πρώτο παιχνίδι γίνεται στην Τούμπα: “Είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κάνουν καλύτερη την ομάδα. Εμείς τότε είχαμε παίξει σε άδειο γήπεδο”

Για το αν υπάρχει φαβορί: “Ο ΠΑΟΚ δεν είναι το φαβορί, όμως έχει πιθανότητες να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Του εύχομαι χρόνια πολλά ”.

Για το αν έχει αποσυρθεί οριστικά από το χώρο του ποδοσφαίρου: “Είμαι σύμβουλός στην Σάλκε. Δεν θέλω να επιστρέψω ως προπονητής”.

Για το αν θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα αν είχε μείνει περισσότερο στον ΠΑΟΚ: “Αν μου έδιναν την ευκαιρία να ήμουν περισσότερο χρόνο θα είχα πετύχει περισσότερα πράγματα. Αυτό μπορεί να γίνει και τώρα, αν λειτουργεί πιο επαγγελματικά η ομάδα και στον τομέα της διοίκησης”.

Για το πόσους παίκτες θα έδιωχνε αν συνέχιζε στον ΠΑΟΚ: “Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τους παίκτες. Κάποιοι δεν ήταν ευχαριστημένοι, επειδή δεν έπαιζαν. Αγωνίζονται μόνο 11 παίκτες. Σε όλες τις ομάδες συμβαίνει αυτό”.

Διαβάστε ακόμη...