«Ο ΠΑΟΚ έκανε υπέρβαση με τον Γκος – Δύσκολη απόφαση Τζόουνς»

Από arenafm.gr: Ο Χρήστος Λαζάρου, μάνατζερ του Φιλ Γκος και του Λάκι Τζόουνς, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για τις συμφωνίες των Αμερικανών με ΠΑΟΚ και Άρη αντίστοιχα.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ έκανε υπέρβαση με τον Γκος – Δύσκολη απόφαση Τζόουνς»

Μεταξύ άλλων είπε:

«Η βασική διαφορά του NBA στο κομμάτι των παικτών και των συμβολαίων, είναι εφόσον υπογράψεις συμβόλαιο στην Αμερική, μπορεί η ομάδα να σε στείλει οπουδήποτε χωρίς καν να σε ρωτήσουν. Στην Ευρώπη δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Στην περίπτωση του Γκος υπήρξαν αρκετά σκαμπανεβάσματα στις σκέψεις του. Οι Γουίζαρντς τον είχαν τα τελευταία δυο χρόνια, σκέφτηκε να σταματήσει το μπάσκετ όμως σε συνάντησή μας μου είπε πως δεν έχει σκοτώσει από μέσα του τον παίκτη. Εγώ αυτό που του είπα είναι ότι αφού δεν έχει σκοτώσει τον παίκτη μέσα του, να μην διανοηθεί να ξεκινήσει να προπονεί.

Ο ΠΑΟΚ έκανε υπέρβαση στην υπόθεση Γκος. Ο κόουτς Παπαθεοδώρου του έκανε όμορφη προσέγγιση και επειδή αγαπάει πολύ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ήρθαμε σε μια καλή συμφωνία, για την τελευταία χρονιά του Γκος στο μπάσκετ. Στο κομμάτι των αποφάσεων, μέσα στο παιχνίδι, ο Φιλ έδωσε σπουδαία διαπιστευτήρια, η συμβολή του Γκος στην αλλαγή με τον Ντίλαρντ ήταν καθοριστική για την εξέλιξη της ομάδας. Ήταν σημαντικό ο ΠΑΟΚ να πάρει την τρίτη θέση, έχει πολύ υψηλούς στόχους για τον εαυτό του ο Γκος, είναι έτσι μεγαλωμένος και δίνει διαφορετική αίσθηση στα αποδυτήρια της ομάδας.

Άλλη μια περίπτωση με αρκετά σκαμπανεβάσματα μέσα στο καλοκαίρι ήταν αυτήν του Λάκι Τζόουνς. Ο Λάκι είναι ένας αθλητής που με τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα θέλει να ανεβάσει τις μετοχές του. Ήταν μια μεγάλη απόφαση να φύγει από τον ΠΑΟΚ και να πάει στον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε το ίδιο ενδιαφέρον με τον Λάκι αφού πήρε και τον Τζαμάλ Τζόουνς. Θα μπορούσε να πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα ή σε μια ομάδα της Αυστραλίας, ή ακόμη και σε ομάδες όπως το Περιστέρι κτλ στην Ελλάδα. Σκέφτηκε αρκετά τις επιλογές που είχε,δουλεύοντας με τον προπονητή που τον έφερε στην Ελλάδα. Ο κόουτς Παπαθεοδώρου είχε μιλήσει με τον κόουτς Αγγέλου πριν πάει στον ΠΑΟΚ ο Αμερικανός και τον βοήθησε πολύ. Θεώρησε ο ίδιος πως το πρόγραμμα στον Άρη θα είναι κάτι που θα τον βοηθήσει στην καριέρα του».

Διαβάστε ακόμη...