Αποστολίδης: «Η πρόκριση εξαρτάται από την απόδοση του ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Στις επικείμενες... μάχες του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία αλλά και για το Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που θα απουσιάσει από την πρώτη αναμέτρηση, αναφέρθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Κούλης Αποστολίδης.
Πηγή: sdna.gr
Αποστολίδης: «Η πρόκριση εξαρτάται από την απόδοση του ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για την απουσία του Μπίσεσβαρ από το πρώτο ματς με τη Βασιλεία: «Δε θα έλεγα ότι είναι μεγάλη απώλεια. Βέβαια, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μπίσεσβαρ αποτελεί μία πολύ καλή μονάδα για το σύλλογο. Θεωρώ ότι το πρώτο παιχνίδι με τη Βασιλεία θα κριθεί στη συνολική ομαδική απόδοση και όχι στην απόδοση συγκεκριμένων μονάδων. Για την αντικατάσταση του παίκτη υπάρχει, για παράδειγμα, ένας Ουάρντα, ο οποίος είναι μουντιαλικός παίκτης. Θεωρώ, πάντως, ότι το βασικό θέμα είναι το πώς θα προσεγγίσει το παιχνίδι η ομάδα συνολικά. Εκτιμώ αφάνταστα την ποδοσφαιρική αξία του Μπίσεσβαρ, αλλά δε θεωρώ ότι είναι πρόβλημα το συγκεκριμένο θέμα. Πιστεύω θα είχε μεγαλύτερη επιρροή στην ομάδα η απουσία του Βαρέλα ή του Βιεϊρίνια».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα στηριχθεί στον περσινό κορμό στα παιχνίδια με τη Βασιλεία: «Πρώτον, η ομάδα είναι η ίδια με πέρσι. Την περσινή σεζόν τελείωσε το πρωτάθλημα με πολύ καλό πρόσωπο. Το θέμα είναι σε τι βαθμό ετοιμότητας έχει φτάσει με την προετοιμασία. Δεύτερον, αυτό δε σημαίνει ότι δεν έπρεπε η ομάδα να έχει έναν ή δύο παίκτες επιπέδου, που να μπορούν να ανεβάσουν την ποιότητα».

Για τις δύο αναμετρήσεις με την ελβετική ομάδα: «Είναι γεγονός ότι ο Λουτσέσκου έκανε μία προετοιμασία συντήρησης και κατά την άποψή μου είναι σωστός αυτός ο τρόπος προσέγγισης. Θεωρώ ότι στα δύο παιχνίδια με τη Βασιλεία η πρόκριση θα κριθεί περισσότερο από την απόδοση του ΠΑΟΚ και λιγότερο από αυτή της Βασιλείας. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να το πιστέψει ότι όλα θα κριθούν από τη δική του απόδοση. Η αίσθηση που έχω είναι ότι, αν μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει στην Τούμπα χωρίς να δεχθεί γκολ, θα είναι πολύ καλά ενόψει της ρεβάνς».

Διαβάστε ακόμη...