Λεφτά από Όλσεν στον ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Η μετακίνηση του Άλισον από τη Ρόμα στη Λίβερπουλ (έναντι 62,5 εκ. ευρώ!) άνοιξε τον δρόμο για τη μεταγραφή του Ρόμπιν Όλσεν από την Κοπεγχάγη στην ομάδα της Ρώμης!
Πηγή: inpaok.com
Λεφτά από Όλσεν στον ΠΑΟΚ!

Από την ιστορία θα βγει κερδισμένος και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει διατηρήσει το 20% των δικαιωμάτων του Σουηδού τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» ο μάνατζερ του Όλσεν βρίσκεται από χθες (19/7) στη Ρώμη για τις τελικές επαφές.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Δικέφαλου τόνισε σε Σουηδούς δημοσιογράφους πως αποτελεί όνειρο για τον ίδιο να πάει στη Ρόμα.

Η «Corriere dello Sport» εμφανίζεται σίγουρη για τη μεταγραφή του Όλσεν και σημειώνει ότι η Ρόμα θα πληρώσει 12 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει (παρότι η Κοπεγχάγη φέρεται να ζητάει 16 εκ. ευρώ).

Εφόσον κλείσει η συμφωνία (θέμα ημερών λένε ότι είναι οι Ιταλοί) τότε ο Όλσεν θα είναι η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της Κοπεγχάγης και ο ΠΑΟΚ με το 20% των δικαιωμάτων του θα πάρει τουλάχιστον 2,4 εκ. ευρώ (έως 3,2 εκ. ευρώ αν η μεταγραφή φτάσει στα 16 εκ. ευρώ).

Διαβάστε ακόμη...