«Η Τραμπζονσπόρ θα δώσει φιλικό με τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Τι αναφέρουν σήμερα τα ΜΜΕ της Τουρκίας αναφορικά με την Τραμπζονσπόρ που συμπληρώνει 51 χρόνια ζωής και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Η Τραμπζονσπόρ θα δώσει φιλικό με τον ΠΑΟΚ»

Συγκεκριμένα η τουρκική ομάδα συμπληρώνει 51 χρόνια ζωής, με τα ΜΜΕ της Τουρκίας να σημειώνουν πως στο πλαίσιο των... εορτασμών, θα δώσει δυο σημαντικές φιλικές αναμετρήσεις.

Όπως αναφέρουν, το ένα παιχνίδι θα γίνει κόντρα στην Κάλιαρι και η άλλη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα υπογραμμίζουν πως το φιλικό με την Ιταλική ομάδα θα γίνει στις 29 Ιουλίου στην Κωνσταντινούπολη και στις 04 Αυγούστου με τον Δικέφαλο στην Τραπεζούντα.

Για την ώρα είναι άγνωστο εάν το δημοσίευμα έχει... βάση, καθώς στις 01 Αυγούστου οι "ασπρόμαυροι' θα βρίσκονται στην Ελβετία για την ρεβάνς με την Βασιλεία, ενώ εάν περάσει ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση, τότε ο πρώτος αγώνας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι είτε στις 07 είτε στις 08 Αυγούστου.

Παράλληλα εάν οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Βασιλείας, τότε θα παίξουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στις 09 Αυγούστου. Συνεπώς, είτε το εν λόγω δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας δεν έχει βάση, είτε ο ΠΑΟΚ θα παίξει το εν λόγω φιλικό με τους ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στην πρώτη διαλογή.

Διαβάστε ακόμη...