Κι άλλη παράταση ζήτησε η Λίγκα

Από thessports.gr: Δεύτερη παράταση ζήτησε η Super League από την ΕΠΟ για την υποβολή της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος.
Πηγή: thessports.gr
Κι άλλη παράταση ζήτησε η Λίγκα

Αρχικά είχε ζητηθεί να στείλει την προκήρυξη στις 25 Ιουλίου, ωστόσο από τη στιγμή που είναι στον αέρα το πρωτάθλημα μέχρι να βρεθεί λύση με το τηλεοπτικό συμβόλαιο, ζητήθηκε νέα προθεσμία μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου.

Πέραν του τηλεοπτικού συμβολαίου που θα πρέπει να βρουν οι επτά ΠΑΕ που δεν έχουν «στέγη», θα πρέπει να συμφωνηθούν και οι όροι της προκήρυξης. Η Λίγκα αποφάσισε μεν τη μείωση των ομάδων σε 14 από τη σεζόν 2019/20, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει με ποιους όρους θα συμβεί αυτό. Η Super League έχει προτείνει να υποβιβαστούν ο 15ος και 16ος της προσεχούς περιόδου, αλλά να μην εξασφαλίζουν απευθείας άνοδο ομάδες της Football League. Το δικό της πλάνο είναι να παίζουν μπαράζ ο 13ος και 14ος της Super League με τον πρώτο και δεύτερο της Football League, κάτι που η τελευταία δεν πρόκειται να δεχτεί, αφού έτσι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην κερδίσει καμία ομάδα της δεύτερης κατηγορίας την άνοδο στην πρώτη. Κι επειδή δεν φαίνεται να υπάρχει περίπτωση οι δύο λίγκες να τα βρουν, τη λύση θα κληθεί να δώσει η ΕΠΟ.

Όσον αφορά στην κλήρωση του πρωταθλήματος, όλα δείχνουν πως οδεύει για τις 30 Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμη...