Έρχεται η παρουσίαση της νέας φανέλας του ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Η νέα σεζόν του ΠΑΟΚ ξεκινάει και επίσημα με το παιχνίδι απέναντι στην Βασιλεία για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, με τους επιτελείς του Δικεφάλου να ρυθμίζουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Πηγή: sdna.gr
Έρχεται η παρουσίαση της νέας φανέλας του ΠΑΟΚ

Η αναμέτρηση με την Βασιλεία στο γήπεδο της Τούμπας σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη της νέας σεζόν για τον ΠΑΟΚ, με τους "ασπρόμαυρους" να υποδέχονται την ερχόμενη Τρίτη (24/7) τους Ελβετούς με σκοπό να θέσουν τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πριν την σέντρα του παιχνιδιού, ωστόσο, θα έχουν γίνει ήδη τα... αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας που θα ντύνει τον ΠΑΟΚ την σεζόν 2018-19.

Όπως είναι λογικό, στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να παρουσιάσουν την νέα φανέλα της ομάδας πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Στις τάξεις του κόσμου υπάρχει μεγάλη προσμονή και... αγωνία για τη νέα φανέλα που θα κυκλοφορήσει, με τον κόσμο να αγκαλιάζει "θερμά" κάθε χρόνο, κάθε σχέδιο "ασπρόμαυρης" και όχι μόνο φανέλας.

Διαβάστε ακόμη...