Ύπουλες κινήσεις κατά του ΠΑΟΚ και των Aκαδημιών

Άρθρο παρέμβαση του PAOK24
Πηγή: paok24.com
Ύπουλες κινήσεις κατά του ΠΑΟΚ και των Aκαδημιών

Περίεργα... σκηνικά υπάρχουν το τελευταίο διάστημα κατά του ΠΑΟΚ και των Aκαδημιών του στο χάντμπολ.

Μπορεί άπαντες και όπως είναι λογικό, μέσα στο καλοκαίρι να ασχολούνται με τις επικείμενες μεταγραφές του ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο – μπάσκετ και Ερασιτέχνη, ωστόσο την ίδια ώρα συμβαίνουν ύπουλες κινήσεις κατά των Ακαδημιών του Δικεφάλου στο χάντμπολ.

Συγκεκριμένα το τελευταίο διάστημα, υπάρχουν περίεργες κινήσεις ανθρώπων που στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες στο χάντμπολ, οι οποίοι όπως φαίνεται κάνουν τα πάντα ώστε να πάρουν παίκτες του ΠΑΟΚ.

Το να γίνει μια για παράδειγμα μετακίνηση αθλητή του ΠΑΟΚ σε άλλη ομάδα για τον οποιοδήποτε λόγο, είναι κάτι το λογικό (σ.σ. όπως και ανάποδα από άλλη ομάδα στον ΠΑΟΚ) και μέσα στα πλαίσια των μεταγραφών, ακόμα και στις ακαδημίες.

Ωστόσο είναι άλλο το παραπάνω γεγονός και άλλο άνθρωποι που έχουν θέσεις στα τμήματα της Εθνικής να προσπαθούν με περίεργους τρόπους να... πάρουν αθλητές του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα το PAOK24 έχει ενημερωθεί από οικογένειες που τα παιδιά τους αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ, πως ορισμένοι προσπαθούν με περίεργους τρόπους να πείσουν παιδιά του Δικεφάλου να φύγουν για ακαδημίες άλλων ομάδων και συγκεκριμένα σωματείων της Αθήνας.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να προτρέψουν μικρά παιδιά να κάνουν προσφυγές στο ΑΣΕΑΔ, ώστε να πάρουν άμεσα την ελευθέρας τους από το σωματείο του ΠΑΟΚ.

Το PAOK24 για την ώρα δεν πρόκειται να δημοσιεύσει τα ονόματα των ανθρώπων που δημιουργούν αυτές τις ύπουλες καταστάσεις καθώς δεν επιθυμεί την δημιουργία προβλημάτων για τους μικρούς αθλητές του συλλόγου, ωστόσο ενημερώνει τους εμπλεκόμενους, πως στο επόμενο κιόλας σκηνικό, θα δημοσιευτούν τα πάντα.

Διαβάστε ακόμη...