“Επιπέδου Άγιαξ ο ΠΑΟΚ”

Από arenafm.gr: Ο προπονητής της Ντε Γκράαφσαπ, Χενκ Ντε Γιόνγκ, μίλησε στον ARENAFM 89,4 για τις εντυπώσεις του από τον ΠΑΟΚ και για τους ποιους παίκτες ξεχώρισε από τον Δικέφαλο, τον οποίο χαρακτήρισε ομάδα επιπέδου Άγιαξ!
Πηγή: arenafm.gr
“Επιπέδου Άγιαξ ο ΠΑΟΚ”

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το φιλικό: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι τοπ ομάδα και πολύ πιο έτοιμος από εμάς με περισσότερο χρόνο προετοιμασίας. Έχει πολύ ποιότητα ως ομάδα. Πιστεύω ότι ήταν ένα καλό τεστ για τον ΠΑΟΚ, πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις του".

Για το ποιους παίκτες του Δικέφαλου ξεχώρισε: "Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αλλά έχει και ατομική ποιότητα. Ο δεξιός μπακ ο Μάτος είναι παίκτης υψηλού επιπέδου και το έδειξε με τον τρόπο που κινήθηκε στο γκολ που πέτυχε. Επίσης, διέκρινα και την ποιότητα του Μπίσεσβαρ. Παρότι είχε πολύ ζέστη κατά την διάρκεια του φιλικού οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξαν την κλάση τους".

Για τα νεύρα ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων: "Έπαιξα και πριν από δύο χρόνια φιλικό με τον ΠΑΟΚ. Πάντα τα παιχνίδια με ελληνικές ομάδες έχουν πολύ πάθος. Πάντως και οι προπονητές αλλά και οι παίκτες δείξαμε αλληλοσεβασμό στο τέλος".

Για το εάν ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να... κατακτήσει το πρωτάθλημα Ολλανδίας: "Θα ανταγωνίζονταν στην πρώτη τετράδα με την Αϊντχόφεν, τον Άγιαξ και την Φέγενορντ. Έχει την ίδια ποιότητα ως ομάδα με τους κορυφαίους συλλόγους στην Ολλανδία".

Διαβάστε ακόμη...