Κόντρα οπαδών - διοίκησης στη Βασιλεία!

Από paok24.com: Ξεκαθάρισαν τη θέση τους οι φίλοι της Βασιλείας, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης της ελβετικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Πηγή: paok24.com
Κόντρα οπαδών - διοίκησης στη Βασιλεία!

Μία εβδομάδα "χωρίζει" τον ΠΑΟΚ και τη Βασιλεία από το πρώτο τους "ραντεβού" με φόντο την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League.

Την ίδια ώρα έχει ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στους οπαδούς της Βασιλείας και τη διοίκηση της ομάδας με αφορμή τα εισιτήρια που επρόκειτο να δοθούν στους φίλους του ελβετικού συλλόγου για το παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας στην Τούμπα.

Οι οπαδοί της Βασιλείας, παραμένοντας πιστοί στην αρνητική τους θέση για ονομαστικά εισιτήρια, δε φαίνονται διατεθειμένοι να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους απέναντι στον ΠΑΟΚ εάν δεν αλλάξει κάτι.

Μάλιστα, οι οπαδοί της ελβετικής ομάδας στρέφουν τα "βέλη" τους τόσο κατά της διοίκησης της ομάδας, όσο και κατά της ελληνικής αστυνομίας, για την απόφαση η οποία πάρθηκε και καλούν τους φίλους της Βασιλείας να μην ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...