«H Μπεϊτάρ δεν πλήρωσε τον ΠΑΟΚ!»

Στον αέρα η «μεταγραφή» του Έρικ Σάμπο
Πηγή: paok24.com
«H Μπεϊτάρ δεν πλήρωσε τον ΠΑΟΚ!»

Ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ της μεταγραφής του Έρικ Σάμπο από τον ΠΑΟΚ στην Μπεϊτάρ, προστέθηκε σήμερα, καθώς όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ από το Ισραήλ, ο σύλλογος από τα Ιεροσόλυμα δεν κατέβαλε το ποσό που απαιτείται για την μετακίνηση του Σλοβάκου μέσου.

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ για την μεταγραφή του Σάμπο, προέβλεπε την καταβολή του ποσού των 300 χιλιάδων ευρώ, με την καταληκτική ημερομηνία να έχει οριστεί από τους επιτελείς του Δικεφάλου την 1η Ιουλίου, αλλά τους Ισραηλινούς να δείχνουν ασυνέπεια.

Στη συνέχεια, από τους «ασπρόμαυρους» ορίστηκε ως νέα ημερομηνία πληρωμής η 16η Ιουλίου, με την Μπεϊτάρ να φαίνεται και πάλι ασυνεπής, με αποτέλεσμα η μεταγραφή του Σάμπο να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον... αέρα!

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ από το Ισραήλ, η υπομονή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ εξαντλείται, ενώ πλέον καλούνται να αποφασίσουν αν θα επιστρέψει ο Σλοβάκος μέσος και θα αναζητήσει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ή αν θα δοθεί νέα... παράταση στην Μπεϊτάρ.

Όπως και να έχει ο Σάμπο, βρίσκεται σταθερά εκτός πλάνων από τον Δικέφαλο, με την επιθυμία για παραχώρησή του να είναι δεδομένη από τους επιτελείς των «ασπρόμαυρων» που καλούνται να αποφασίσουν το τι μέλει γενέσθαι.

Διαβάστε ακόμη...