H ώρα της απάντησης

Από paok24.com: Το θέμα της παραμονής ή όχι του έμπειρου Αμερικανού, αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας.
Πηγή: paok24.com
H ώρα της απάντησης

Το Summer League του ΝΒΑ ολοκληρώθηκε για τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και πλέον, αναμένεται η απόφαση του Φιλ Γκος.

Στον ΠΑΟΚ, έχουν ποντάρει πολλά στην παρουσία του και στο ρόστερ της επόμενης σεζόν και για το λόγο αυτό, έχουν κάνει υπομονή, μέχρι να πάρει την απόφαση του ο Αμερικανός.

Απ’ ότι φαίνεται, η εβδομάδα που ξεκίνησε, θα είναι εβδομάδα εξελίξεων στο θέμα του Γκος, καθώς μπορεί να μην έχει δοθεί κάποιο τελεσίγραφο από πλευράς ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του, πρέπει να «τρέξουν» τις επόμενες κινήσεις.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ γύρισε στην Αθήνα και αναμένεται τις επόμενες ημέρες, να είναι ξανά στη Θεσσαλονίκη, με το θέμα του Γκος να παραμένει προτεραιότητα. Είναι πιθανόν η Τετάρτη, να είναι η καθοριστική μέρα για την υπόθεση, είτε με θετική απάντηση του Αμερικανού, είτε με αρνητική, η οποία θα φέρει διαφοροποιήσεις στο σχεδιασμό.

Στη λογική ότι ο Γκος παραμένει, ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν Αμερικανό ακόμα στον «άσο» (και ίσως και κάτι ακόμα αργότερα για την ίδια θέση). Αν ο Γκος δε μείνει, πέρα από τον Αμερικανό στον «άσο» θα ψάχνει κι έναν ακόμα γκαρντ-σκόρερ και θα έχει τα χρήματα για το μεγαλύτερο συμβόλαιο… ανοικτά.

Γιατί αν ο Γκος απαντήσει θετικά, όλα δείχνουν ότι θα έχει και το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ομάδα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...