To προφίλ της Ντε Γκράαφσαπ

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι (15:30) την Ντε Γκράαφσαπ στο φιλικό παιχνίδι με το οποίο θα αποχαιρετήσει την Ολλανδία, ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Πηγή: paok24.com
To προφίλ της Ντε Γκράαφσαπ

Ποια είναι όμως η ολλανδική ομάδα που θα βρεθεί στον δρόμο του Δικεφάλου;

Η Ντε Γκράαφσαπ κατάφερε να επιστρέψει στην Eredivisie, την πρώτη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου, μετρώντας νωρίτερα αποχή δύο ετών με περιπλάνηση στη χαμηλότερη κατηγορία.

Η νίκη κόντρα στην Αλμίρε Σίτι στο μπαράζ της έδωσε το εισιτήριο της ανόδου.

Πρόκειται για μία νέα ομάδα, η οποία προχώρησε σε ριζική αναδιάρθρωση στο ρόστερ, έχοντας 10 νέα πρόσωπα υπό τις οδηγίες του Χενκ Ντε Γιόνγκ.

Σε αυτούς που ξεχώρισαν πέρυσι, παραμένουν και αξίζει να αναφερθούν ανήκει ο Νταρίλ φαν Μίεγκεμλ, ο οποίος μέτρησε 18 γκολ και 19 ασίστ, με την Ντε Γκράαφσαπ να... αναγκάζεται να τον αγοράσει από τη Χέρακλες.

Επίσης ιδιαίτερη ήταν και η χρονιά του Φάμπιαν Σέραρερς, με 16 γκολ και 7 ασίστ, ποδοσφαιριστής που επίσης έμεινε στο ρόστερ των Ολλανδών.

Από τη σημερινή αντίπαλο του ΠΑΟΚ έφυγαν οι Μαρκ Ντίμερς και Ταρίκ Τισουντάλι, οι οποίοι πέρυσι πρόσφεραν συνολικά 21 γκολ και μοίρασαν 21 ασιστ.

Η Ντε Γκράαφσαπ αποτελεί μαζί με την Μπρέντα ένα από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό, κυρίως επειδή η ενίσχυση της προέρχεται από επιλογές παικτών από τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.

Στα έως τώρα φιλικά που έχει δώσει μετράει δύο νίκες, έχοντας κερδίσει με 6-1 την DZC '68 και με 8-1 την Σιλφόλντε.

Διαβάστε ακόμη...