Η απόσταση έφερε... αλλαγή πλάνων

Από paok24.com: Στη 13:30 ώρα Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ στο προτελευταίο του φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της φετινής προετοιμασίας.
Πηγή: paok24.com
Η απόσταση έφερε... αλλαγή πλάνων

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε να δώσει άλλο ένα φιλικό, πέρα από το σημερινό, πριν από την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να δώσει 90λεπτα στους παίκτες του και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Παρά το γεγονός ότι αρχικά σήμερα επρόκειτο να παίξουν οι θεωρητικά, βασικοί με την Αντβέρπ, τελικά οι "ασπρόμαυροι" άλλαξαν λίγο τα πλάνα τους, καθώς το φιλικό με τους Βέλγους θα διεξαχθεί αρκετά μακριά από τη βάση της ομάδας στο Όοστερμπεεκ.

Συγκεκριμένα, το γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι απέχει 130 χιλιόμετρα από το Όοστερμπεεκ, με τους βασικούς να μένουν στο ξενοδοχείο σήμερα και να αγωνίζονται στο αυριανό φιλικό, ενώ σε λίγη ώρα θα βγουν στο γήπεδο για προπόνηση.

Αυτό σημαίνει, πως στο φιλικό με την Αντβέρπ σήμερα θα αγωνιστούν οι υπόλοιποι παίκτες του Λουτσέσκου, ενώ γενικότερα είναι σαφές ότι υπάρχει μία διάθεση να προστατευτεί το βασικό γκρουπ από επιβαρύνσεις, για αυτό το λόγο στον "Δικέφαλο" ήθελαν να βρεθεί ένας ακόμη αντίπαλος για φιλικό πριν την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...