Αυτή είναι η Αντβέρπ

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ θα δώσει σήμερα το προτελευταίο του φιλικό στην Ολλανδία, λίγο πριν επιστρέψει στη... βάση του, την Τετάρτη.
Πηγή: paok24.com
Αυτή είναι η Αντβέρπ

Ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ (13:30) και θα βρει απέναντι του ένα... γνώριμο πρόσωπο, καθώς προπονητής στην ομάδα του Βελγίου είναι ο Λάζλο Μπόλονι από τον περασμένο Ιούλιο.

Η Αντβέρπ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Jupiler Pro League και πανηγύρισε την άνοδο στην 1η κατηγορία πριν από δύο χρόνια, ενώ πέρυσι τερμάτισε στην 8η θεση της γενικής κατάταξης με απολογισμό 10 νίκες, 11 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Όσον αφορά στις μεταγραφές των Βέλγων, από τις 9 που έχουν κάνει ξεχωρίζει η απόκτηση του Τζόναθαν Μπολίνγκι από την Σταντάρ Λιέγης, αλλά κι αυτές των Αντουάν Μπερνιέ και Ντανιελ Οπαρέ από την Άντερλεχτ και την Άουγκσμπουργκ, με τον τελευταίο να έχει μείνει ελεύθερος από τους Γερμανούς.

Οι Βέλγοι, που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους, στο πιο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν, κέρδισαν με 1-0 την Όσναμπρουκ, ενώ είχαν προηγηθεί η νίκη με 2-1 επί της Ντούισμπουργκ και με 5-1 επί της Χουγκστράτεν.

Το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι μετράει αντίστροφα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, καθώς το πρωτάθλημα του Βελγίου θα ξεκινήσει στις 27 του μήνα, με την Αντβέρπ να αντιμετωπίζει τη Σαρλερουά στην πρεμιέρα της στην Jupiler Pro League.

Διαβάστε ακόμη...