"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ"

Από paokrevolution.net: Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται ήδη στο Καζακστάν, υπέγραψε το συμβόλαιο του με την Αστάνα και προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις.
Πηγή: paokrevolution.net
"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ"

Αρχικά σημείωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στη χώρα σας. Η ομάδα με τις νίκες που έχει κάνει έχει βάλει το Καζακστάν στο ποδοσφαιρικό χάρτη. Όταν έπαιζα στη Γαλλία, είχε δει αρκετά παιχνίδια της Αστάνα στο Champions League και ενθουσιάστηκα".

Για τους λόγους που επέλεξε την Αστάνα: "Είχα πολλές σοβαρές προτάσεις από την Ευρώπη, αλλά η Αστάνα ήταν η πολύ επαγγελματική στις διαπραγματεύσεις. Η ομάδα, μου εξήγησε τους στόχους της και μου μίλησαν για τις προσδοκίες τους για μένα. Καταλαβαίνω ότι είναι μία νέα εμπειρία και θα πρέπει να προσπαθήσω πολύ. Είμαι έτοιμος να πετύχω τους στόχους μου μαζί με την ομάδα".

Για τη συνύπαρξή του με τον Ρίτσαρντ: "Ο Ρίτσαρντ είναι ένας πολύ καλός μου φίλος και επίσης είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Είναι πολύ ωραίο που θα παίξουμε και πάλι μαζί. Θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας. Έχω παρακολουθήσει τα παιχνίδια της Αστάνα και μπορώ να πω ότι η ομάδα διαθέτει εκπληκτικούς οπαδούς. Από τη μεριά μου θα κάνω τα πάντα, ώστε η ομάδα να γίνει πιο δυνατή".

Διαβάστε ακόμη...