Σχίζας, επαφές για το summer league και… Μίλερ

Από ebasket.gr: Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Σταύρου Σχίζα, του οποίου το όνομα είχαμε αποκαλύψει σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν.
Πηγή: ebasket.gr
Σχίζας, επαφές για το summer league και… Μίλερ

Η πλευρά του "Δικεφάλου" με αυτή του παίκτη πέρασαν σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων (για συνεργασία δύο ετών) έτσι ώστε να "πέσουν" οι σχετικές υπογραφές. Κατά τα άλλα, με την επιστροφή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ από το summer league του Λας Βέγκας, αυτές τις μέρες θα υπάρχουν επαφές για τις περιπτώσεις παικτών που... άρεσαν.

Θα γίνουν συζητήσεις μεταξύ των στελεχών του "Δικεφάλου" για διάφορους Αμερικανούς ώστε να φανεί ποιοι θα μπορούσαν να μετακομίσουν στους "ασπρόμαυρους" ενώ να σημειωθεί πως στους "ασπρόμαυρους" έχουν προταθεί οι Λουκ Πέτρασεκ (23, 2.08) και Τέρελ Μίλερ (23, 2.03). Ο πρώτος συμμετείχε στο summer league με τους Χόρνετς ενώ σχετικά με τον δεύτερο εκτός από το σκοράρισμα (15,1 πόντους μέσο όρο), διακρίνεται στα ριμπάουντ (8,6 ανά ματς) και την περασμένη σεζόν (στο Murray State) είχε 40% στα τρίποντα.

Διαβάστε ακόμη...