Ήττα «καμπάνα» για Βασιλεία! (vids)

Προβλημάτισε με την εικόνα της η ελβετική ομάδα μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της χώρας της απέναντι στη Σεντ Γκάλεν - Τρία γκολ «δώρο» από τον τερματοφύλακα της Βασιλείας, Γιόνας Όμλιν.
Πηγή: paok24.com
Ήττα «καμπάνα» για Βασιλεία! (vids)

Η Βασιλεία έδειξε να έχει όρεξη μόνο στο πρώτο μέρος, όμως οι όποιες προσπάθειες έκανε προς το τέρμα της Φέγενορντ δεν έβρισκαν στόχο, την ώρα που οι Ολλανδοί σκόραραν με σχετική ευκολία σε κάθε φάση που δημιουργούσαν!

Να σημειωθεί ότι το πρωί της Παρασκευής, η Βασιλεία γνώρισε ήττα με 4-1 από την Αάραου σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, με τον προπονητή της ελβετικής ομάδας να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε αναπληρωματικούς παίκτες.

Στο 2ο μόλις λεπτό η Φέγενορντ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, με τον Φαν Πέρσι να βρίσκει στόχο και να ανοίγει το σκορ απέναντι στη Βασιλεία.

Οι Ελβετοί από εκείνο το σημείο και μετά ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις απειλές τους προς την ολλανδική εστία σε κάποιο γκολ.

Οι προσπάθειες των Φαν Βολσφίγκελ, Ριβέρος και του Καλουλού δεν έβρισκαν στόχο, με τη Βασιλεία ωστόσο να δείχνει αρκετά καλά στοιχεία στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού της.

Ωστόσο, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε ακριβώς με τον τρόπο που άνοιξε, με τη Φέγενορντ σε μία ανύποπτη αντεπίθεση να εκμεταλλεύεται το "δώρο" του γκολκίπερ της Βασιλείας και τον Φαν Πέρσι να δίνει έτοιμο γκολ στον Μπέρχαους για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της Βασιλείας έπεσε, με τον Φαν Βολσφίγκελ να μη βρίσκει ξανά στόχο στο 52ο λεπτό.

Ο Φαν Πέρσι με μία εντυπωσιακή ενέργεια έξω από την περιοχή "έγραψε" το 3-0 για τη Φέγενορντ στο 62ο λεπτό, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μπότεγκιν με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 4-0, με τον τερματοφύλακα της Βασιλείας να φέρει ξανά ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε.

Ο εφιάλτης συνεχίστηκε για τη Βασιλεία, αφού είδε τον Βιλχένα με σουτ έξω από την περιοχή, μετά από υποδειγματική επίθεση της Φέγενορντ να διαμορφώνει το 5-0.

Η Βασιλεία ξεκίνησε με βασικούς τους: Όμλιν, Φράι, Ζουφί, Βόλσφίγκελ, Στόκερ, Σούτσι, Σερέϊ Ντιέ, Αγιέτι, Ριβέρος, Καλουλού, Πετρέτα.

{dailymotion}x6olip7{/dailymotion}

{dailymotion}x6olnp5{/dailymotion}

{dailymotion}x6olr9d{/dailymotion}

{dailymotion}x6ols59{/dailymotion}

{dailymotion}x6oltze{/dailymotion}

 

Διαβάστε ακόμη...