Λέκο: “Είδα τον ΠΑΟΚ, θα είναι έτοιμος με την Βασιλεία”

Από arenafm.gr: Ο Κροάτης προπονητής της Κλαμπ Μπρίζ, Ίβαν Λέκο, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την συμμετοχή της Κροατίας στον τελικό του Μουντιάλ, την μάχη του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ καιτον Γκόικο Τσίμιροτ.
Πηγή: arenafm.gr
Λέκο: “Είδα τον ΠΑΟΚ, θα είναι έτοιμος με την Βασιλεία”

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την συμμετοχή της Κροατίας στον τελικό: "Είναι ιστορικό γεγονός και συμβαίνει σπάνια μία μικρή χώρα όπως η Κροατία να παίζει τελικό σε παγκόσμιο κύπελλο. Είχαμε αυτοπεποίθηση, λόγω του πολύ καλού ρόστερ, αλλά το ότι θα φτάσουμε μέχρι τον τελικό και ενδεχομένως να πάρουμε και το κύπελλο, δεν το περίμενε κανείς".

Για το μυστικό της Κροατίας: "Είναι το φανταστικό ομαδικό πνεύμα, η νοοτροπία νικητή, και η θέληση να δώσουν μάχη οι παίκτες για την πατρίδα τους".

Για τον MVP: "Όλη η ομάδα της Κροατίας, αλλά αν πάρουμε και το παγκόσμιο κύπελλο αυτός ο τίτλος ανήκει στον Λούκα Μόντριτς".

Για τις προβλέψεις του για τον τελικό: "Η Γαλλία είναι το μεγάλο φαβορί. Εμείς παίξαμε τρεις παρατάσεις, αλλά σε έναν αγώνα όλα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο".

Για την πορεία του Τσίμιροτ στην Σταντάρ Λιέγης: "Πήγε πολύ καλά στο εξάμηνο που έπαιξε στην Σταντάρ και αποτέλεσε σημαντική μονάδα στο κέντρο της ομάδας του".

Για τα δύο ματς του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία: "Σίγουρα ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει. Πέρυσι έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχει τις δυνατότητες να προκριθεί. Η Βασιλεία είναι σοβαρή ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τις πιθανότητές του να περάσει. Οι πιθανότητες για πρόκριση είναι μοιρασμένες, αλλά θέλω να ελπίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει 51% και η Βασιλεία 49%".

Για το εάν είδε φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία: "Ναι είδα τηλεοπτικά τον αγώνα με την Άντερλεχτ. Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ και είμαι βέβαιος ότι θα κάνει πολύ καλή σεζόν και την νέα χρονιά. Μου άρεσε γιατί είχε ομαδικό πνεύμα, ένταση στο παιχνίδι του, ποιοτικούς παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα είναι έτοιμος για τα δύο παιχνίδια με την Βασιλεία".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...