Σε ρόλο… προπονητή

Από paok24.com: Η κοινή παρουσία Παπαθεοδώρου, Σταυρόπουλου και Γκος στο Λας Βέγκας, έφερε μια επαφή με τον Αμερικανό, ο οποίος αναμένεται να πάρει την απόφαση για το μέλλον του.
Πηγή: paok24.com
Σε ρόλο… προπονητή

Η παρουσία του Φιλ Γκος στο ρόστερ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο Summer League, είναι ιδιαίτερα τιμητική για αυτόν, καθώς η ομάδα της περιοχής του, τον κάλεσε να την ενισχύσει (έστω και σε ρόλο παίκτη-προπονητή) σε αυτήν την ηλικία.

Ο Γκος είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης του Summer League και αυτό, αποτελεί από μόνο του, ένα ξεχωριστό στοιχείο, ωστόσο στα δύο παιχνίδια των Ουίζαρντς ως τώρα, είχε το ρόλο του βοηθού προπονητή.

Στο πρώτο, με τους Φιλαδέλφια 76ers δεν ήταν καν στην αποστολή, στο δεύτερο, με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, ήταν στην αποστολή μεν, αλλά και πάλι ο ρόλος του, ήταν να δίνει οδηγίες στους νεαρούς συμπαίκτες του.

Απόψε, οι Ουίζαρντς ολοκληρώνουν την παρουσία τους στο Λας Βέγκας, στο παιχνίδι εναντίον των Ορλάντο Μάτζικ και θα φανεί αν ο Γκος, πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής, ωστόσο ο ρόλος του Summer League, σε συνδυασμό με την πρόταση της ομάδας της Ουάσινγκτον να είναι στο τεχνικό επιτελείο της, την επόμενη σεζόν, ίσως να σημαίνει κάτι.

Μπορεί και να μη σημαίνει τίποτα, βέβαια, αν ο Γκος αποφασίσει να συνεχίσει να αγωνίζεται για μία ακόμα σεζόν. Την πρόταση του ΠΑΟΚ την ξέρει και αφού ολοκληρωθεί η παρουσία του στο Summer League, αναμένεται να αποφασίσει.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...