Η Sponsors Day 18 του ΠΑΟΚ

Αποτελούν τους συνοδοιπόρους σε κάθε σεζόν. Τους ανθρώπους και τις εταιρείες που στηρίζουν τον Δικέφαλο σε κάθε του προσπάθεια, εντός και αλλά και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Την Τετάρτη (11.07) ήταν η δική τους μέρα στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: paokfc.gr
Η Sponsors Day 18 του ΠΑΟΚ

Παλαιοί αλλά και νέοι χορηγοί φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μία ειδική εκδήλωση.

Η περιήγηση τους στην έδρα της ομάδας ξεκίνησε από την αίθουσα Τύπου, όπου τα μέλη του Τμήματος Marketing του Δικεφάλου τους υποδέχθηκαν και στη συνέχεια οι ίδιοι οι συνεργάτες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασαν την εταιρεία τους, την στρατηγική, το όραμά τους και φυσικά την συνεργασία τους με τον σύλλογο.

Στην συνέχεια περιηγήθηκαν σε όλους τους χώρους του σταδίου, με το τουρ τους να ολοκληρώνεται στον αγωνιστικό χώρο όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις νέες δυνατότητες προβολής και παρουσίασης των εταιρειών τους και φυσικά να βγουν μία αναμνηστική φωτογραφία.

Η βραδιά έκλεισε με άκρως ποδοσφαιρική διάθεση, παρακολουθώντας όλοι μαζί στα VIP του 3ου ορόφου σε ειδική γιγαντοοθόνη και μαζί με τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ της Κροατίας και της Αγγλίας.

Δείτε αποκλειστικές εικόνες και βίντεο του PAOK TV

 

Διαβάστε ακόμη...