“Ένα κλικ παραπάνω ο Ουάρντα”

Από thessports.gr: Στο Metrosport 95.5 μίλησε ο Τουρσουνίδης ο οποίος αναφέρθηκε και τοποθετήθηκε για το ζήτημα του διλήμματος μεταξύ Ουάρντα και Ενρίκε.
Πηγή: thessports.gr
“Ένα κλικ παραπάνω ο Ουάρντα”

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ποιος εκ των Ουάρντα ή Ενρίκε θα ήταν προτιμότερο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ:

«Παικτικά θα έκλεινα προς τον Ουάρντα. Κι ο Ενρίκε βέβαια πρόσφερε στον ΠΑΟΚ. Είναι φιλότιμο παιδί, δέθηκε με την ομάδα. Ο Ουάρντα, όμως, είναι ένα κλικ παραπάνω από πλευράς ποιότητας. Είναι πολύ πιο ποιοτικός παίκτης, ανά πάσα στιγμή μπορεί να δώσει την κάθετη πάσα, μπορεί να κρατήσει τη μπάλα, πάει πιο εύκολα στο γκολ. Ο Ενρίκε έχει μεγαλύτερο ενθουσιασμό και περισσότερα τρεξίματα, είναι πιο εκρηκτικός, έχει μεγαλύτερη μαχητικότητα. Από την άλλη ο Ουάρντα είναι πιο ήρεμος, νηφάλιος, ο παίκτης που δείχνει ότι ξέρει πιο πολύ τη μπάλα όταν την έχει στα πόδια του».

Για την αγωνιστική απραξία του Πρίγιοβιτς:

«Αυτό το διάστημα που είναι στον ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλά τη δουλειά, που είναι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο. Καλά έκανε και ξεκουράστηκε, διότι ήταν καταπονημένος άσχετα αν δεν έπαιξε πολύ στο Μουντιάλ. Και μόνο που είσαι εκεί, δεν σου επιτρέπει να βρεις χρόνο για ξεκούραση. Πιστεύω ότι θα το διαχειριστούν σωστά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Μακάρι να είναι το ίδιο αποδοτικός όπως και πέρσι».

Για τον ημιτελικό Αγγλίας – Κροατίας:

«Η Κροατία είναι πιο ποιοτική ομάδα. Βεβαίως, η Αγγλία δεν παύει να είναι Αγγλία, έχοντας, ωστόσο, διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Είναι μια νέα ομάδα και ενθουσιώδης. Θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι με ανοιχτά όλα τα αποτελέσματα. Προσωπική μου προτίμηση είναι να προκριθεί η Κροατία».

Διαβάστε ακόμη...