«Διαπίστωσα την αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ για την ομάδα»

Από sdna.gr: Για την επίσκεψη που έκανε στο γήπεδο της Τούμπας, μίλησε ο γιος του Μαγκντί Τολμπά, Ομάρ, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Διαπίστωσα την αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ για την ομάδα»

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για τα συναισθήματα από την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Είδα μία φωτογραφία του πατέρα μου που ήταν στη Θεσσαλονίκη. Ήθελα να έρθω τον τόπο που μεγάλωσε ο πατέρας μου. Ήρθα 40 ημερών και έφυγα από την Ελλάδα σχεδόν 4,5 χρονών. Τώρα είμαι 29 ετών».

Για την ασχολία του με το ποδόσφαιρο: «Παίζω ποδόσφαιρο από 10 ετών. Όμως έγινε ένα επεισόδιο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα κι έτσι σταμάτησα το ποδόσφαιρο. Συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο ο μικρός μου αδελφός, ο οποίος είναι δεξιοπόδαρος και πολύ καλός παίκτης».

Για την παρουσία του στην Τούμπα: «Ήθελα να διαπιστώσω πώς είναι ο κόσμος στην πόλη. Είδα τους φιλάθλους που αγόραζαν τα εισιτήρια διαρκείας και κατάλαβα πόσο αγαπάει ο κόσμος την ομάδα».

Για τη θητεία του πατέρα του στον ΠΑΟΚ: «Ο πατέρας μου μετά από 28 χρόνια που έχει φύγει από την Ελλάδα, διατηρεί καλές σχέσεις και καλούς φίλους. Κατάλαβα πόσο τον αγαπάνε και πόσο τον σέβονται κι έτσι διαπίστωσα πόσο μεγάλος παίκτης ήταν για τον ΠΑΟΚ».

Για την επίσκεψή του στη Χαλκιδική: «Πήγα σε τρεις περιοχές στη Χαλκιδική, στην Ποτείδαια, στα Μουδανιά και στο Μαρμαρά. Το μοναδικό πρόβλημα με τη Χαλκιδική είναι ότι δεν έχει νυχτερινή ζωή».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έκανε... παρέμβαση και ο Μαγκντί Τολμπά, ο οποίος τόνισε: «Όταν είχαμε πρωινή προπόνηση, κάποιες φορές έβαζα τα παιδιά μέσα στο γήπεδο και τρέχανε. Μακάρι να με κάνει παππού ο γιος μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι ως προπονητής σε μία ομάδα που αγωνίζεται στη Β' Εθνική, αλλά αγωνιζόταν πολλά χρόνια στην Α' Εθνική και θέλουμε να την επαναφέρουμε. Είναι αλήθεια ότι έχω πολλά χρόνια να έρθω στην Ελλάδα, αλλά έπρεπε να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Παράλληλα, δεν επικοινώνησε κάποιος μαζί μου από την Ελλάδα».

Ο Μαγκντί Τολμπά σημείωσε επίσης: «Δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι στην Αίγυπτο από την πορεία της ομάδας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν κατάφερε να κατακτήσει ούτε ένα βαθμό. Πριν από 28 χρόνια είχε καταφέρει να πάρει δύο βαθμούς. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ο πρότερος τραυματισμός του Σαλάχ, όμως δεν μπορεί μία ομάδα να βασίζεται μόνο σε ένα παίκτη. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, έχω δει ορισμένα παιχνίδια και μαθαίνω ότι ο Λουτσέσκου κάνει καλή δουλειά. Αναφορικά με τον Ουάρντα, άλλο είναι ο Ατρόμητος και... άλλο ο ΠΑΟΚ. Βέβαια, πρέπει ο ΠΑΟΚ να μιλήσει με τον Ατρόμητο, για να ενημερωθεί για τον τρόπο που αντιμετώπισε τον Ουάρντα. Ο ΠΑΟΚ έχει άλλους στόχους. Ο Ουάρντα, επίσης, είναι μικρός στην ηλικία, οπότε είναι λίγο ανώριμος».

Και πρόσθεσε: «Περιμένω από τον Ομάρ να μου κάνει ένα εγγονάκι, ώστε να συνεχιστεί το όνομα Τολμπά. Ο άλλος γιος μου, ο Μοχάμεντ, παίζει ποδόσφαιρο κι ελπίζω ότι θα εξελιχθεί. Θέλω να στείλω πολλούς χαιρετισμούς στο λαό του ΠΑΟΚ κι εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα, πιστεύω ότι έχει μπει στο σωστό δρόμο».

Διαβάστε ακόμη...