Τακτική και 11άδες φιλικού

Από inpaok.com: Μετά το ζέσταμα με ελαφρύ τρέξιμο και παιχνίδια με την μπάλα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έριξε το βάρος της απογευματινής προπόνησης στην τακτική, τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι.
Πηγή: inpaok.com
Τακτική και 11άδες φιλικού

Για την επίθεση και τον τρόπο ανάπτυξης και δημιουργίας ζήτησε από όλους περισσότερο κίνηση και να αξιοποιούν καλύτερα τους χώρους.

Για την άμυνα, από τη μία ζητούσε οι παίκτες του να πιέζουν τους αντιπάλους τους ψηλά και με συντονισμένες κινήσεις και από την άλλη ήθελε όταν δέχονται πίεση στα μετόπισθεν, να μπορούν να λειτουργούν με ηρεμία αποφεύγοντας τα λάθη που μπορεί να κοστίσουν.

Μετά χώρισε τους παίκτες σε δύο ενδεκάδες για ένα οικογενειακό διπλό, οι οποίες μάλλον είναι και αυτές που θα χρησιμοποιήσει στο αυριανό (11/7) φιλικό με την Γκενκ.

Οι μαύροι είναι οι: Γλύκος, Κρέσπο, Χατσερίδης, Βιεϊρίνια, Κίτσιου, Μαουρίσιο, Χαρίσης, Λημνιός, Πέλκας, Ενρίκε και Πρίγιοβιτς.

Οι πράσινοι είναι οι: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μπαλογιάννης, Σάχοφ, Κάνιας, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί και Μυστακίδης.

Διαβάστε ακόμη...