«Εφικτός ο στόχος της ομάδας για τα διαρκείας…» (audio)

Ο Ν. Εφραιμίδης στο ραδιοφωνικό PAOK24
Πηγή: paok24.com
«Εφικτός ο στόχος της ομάδας για τα διαρκείας…» (audio)

Στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero FM 107.4 φιλοξενήθηκε ο έμπειρος λίμπερο του ΠΑΟΚ, Νικήτας Εφραιμίδης.

Μεταξύ άλλων ο αθλητής του Δικεφάλου σχολίασε το στόχο της ομάδας για τα 2000 διαρκείας τη φετινή σεζόν, ενώ στάθηκε και στον ανταγωνισμό που θα έχει το πρωτάθλημα.

Παράλληλα όμως έδωσε την δική του αφοπλιστική απάντηση για τα μυθεύματα που παρουσιάζονται για τους παίκτες του ΠΑΟΚ από τα ΜΜΕ της Αθήνας.

Μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Από όσο έχω διαβάσει και εγώ ο στόχος της ομάδας είναι τα 2000 διαρκείας. Θεωρώ πως είναι εφικτός αυτός ο στόχος. Σίγουρα την εικόνα από το γεμάτο Παλατάκι την σκέφτεσαι ακόμα και αντίπαλος να παίζεις στον ΠΑΟΚ. Σαν παίκτης της ομάδας σκέφτεσαι ότι θα πας να παίξεις τα δυνατά παιχνίδια και τα ματς με αντιπάλους ποδοσφαιρικής εμβέλειας σε ένα γεμάτο γήπεδο και σίγουρα αυτό σου βγάζει ένα διαφορετικό συναίσθημα και προσμονής να έρθει η ώρα. Είμαι σίγουρος ότι και οι άλλοι παίκτες της ομάδας περιμένουν να αρχίσει η σεζόν για να το ζήσουν. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό έχουν ανέβει και άλλες ομάδες. Αυτοί που αγαπάνε το βόλεϊ, με το διαρκείας θα έρθουν σε πολλούς αγώνες και θα είναι ακόμα περισσότερο ωραία η εικόνα.

Με την προσπάθεια και τις κινήσεις που έκανε η ομάδα, οι στόχοι είναι ξεκάθαροι και είναι το νταμπλ. Πρέπει να τα καταφέρουμε. Δεν έχει σημασία πως, πρέπει να τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε».

Ακούστε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

 

Διαβάστε ακόμη...